facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glasatelier Vetro Colorato

Glasatelier Vetro Colorato

Info

Hèt adres voor kinderfeestjes en workshops met glas: glas in lood, glasfusen en verven met koud vloeibaar glas.
Kenmerkend is de kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor de cursisten.

Adres: Hofstraat 1, 6191HT Neerbeek, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 06-27005711
Stad: Neerbeek
Route: Hofstraat 1
Postcode: 6191HT



op zoek naar gerelateerd: Workshop glasblazen Limburg, Glas in lood Limburg, Glas bewerken cursus, Cursus glas in lood Assen, Glas in lood cursus Nijmegen, Glas in lood workshop gelderland, Workshop glas in lood Friesland, Cursus glas in lood Alkmaar
Recensies
Hebben workshop "verven met koud vloeibaar glas" gevolgd met een groepje van 5 personen. Hartstikke leuk. Je hoeft niet eens een creatieve geest te hebben om een leuk resultaat te krijgen. De nieuwe website vind ik ook super. Jammer dat er nog maar 1 filmpje op jullie YouTube kanaal staat. Was gezellig en super.
Vakkundig en leerzaam, passioneel en gedreven. Een fijne plek voor een goede cursus
Gisteren met vrouwenver.Sweikhuizen een cursus glasverven gehad, Geweldige uitleg en bijzonder om te doem. Ik kan het iedereen aanbevelen om iets persoonlijks te maken. Een super leuke middag gehad.
Prachtige workshops, kleine groepen, veel individuele aandacht.
Het atelier en alles zag er goed en verzorgd uit, heb er nog geen werk gemaakt, maar wie weet komt dat er nog wel eens van. Vandaag was ik daar om te kijken of er de mogelijkheid was om materialen te kopen, zoals lood of blik.
Als cadeau een werkstukje maken met glas gekregen. Geen idee wat dit inhield. Na een leuke ontvangst en goede uitleg, genoten van mijn creatie. Een aanrader!
Geweldige ervaringen op gedaan. Vriendelijke mensen. Keuzes genoeg in allerlei workshops. Het kinderfeestje was ook super. Iedereen happy.
Voor de we keer workshop gevolgd. Geweldig.
Goede plek voor glas in lood cursus.
Geweldige workshop met supermooi resultaat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid