facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glasatelier Bonder

Glasatelier Bonder

Info

Welkom bij Glasatelier Bonder. ik geef onder andere workshops en cursussen in verschillende technieken zoals glas in lood, Tiffany, brandschilderen en glas mozaïek. Verder doe ik restauratie werk en nog veel meer.

Geschiedenis

De mogelijkheden van glas in lood bij Glasatelier Bonder zijn zeer groot. U kunt uw eigen ontwerp maken, zowel modern als klassiek. Wij bespreken met u of uw ontwerp technisch haalbaar is en zullen dan in overleg eventuele aanpassingen hierop maken.

Samen kunnen we dan glas uitzoeken om uw ontwerp te verwezenlijken. Wij hebben hiervoor meerdere glascollecties in huis. Ook kunt u bijvoorbeeld een raamhanger of voorzetramen (laten) ontwerpen en maken. Zo krijgt uw eigen raam een uniek karakter.

Uiteraard kunnen wij ook een passend ontwerp voor u maken, geheel naar uw eigen wensen. Wij hebben al vele bovenlichten, deurpanelen en voorzetramen ontworpen en gemaakt. Voorbeelden van ontwerpen zijn bij ons beschikbaar.

Adres: ter Borchlaan 29, 9728 XA Groningen
Telefoonnummer: 06-13421707
Stad: Groningen
Route: ter Borchlaan 29
Postcode: 9728 XA



op zoek naar gerelateerd: Glas in lood cursus Hilversum, Glas in lood cursus Arnhem, Glas in lood voor beginners, Glas in lood atelier, Workshop glas snijden, Glas in lood hergebruiken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Budget-dubbelglas.nl Budget-dubbelglas.nl 4 km Helaas geen reactie op een offerteverzoek via de website.
Recensies
In dit glasatelier zit een echte vakman bij wie je met werkelijk al je vragen over glas terecht kunt. Aanvankelijk kwam ik hier voor glas-in-loodramen die gerepareerd en in dubbelglas moesten worden gezet. Dat werd op een professionele manier en voor een zeer redelijke prijs gedaan. Daarna heb ik een Tiffany-lamp gebracht, en ook die werd naar volle tevredenheid gerepareerd. Kortom, als ik wil dat iets goed, mooi en degelijk moet, ga ik hier naartoe.
Bij Bonder glas in lood werken bijzonder aardige mensen die meedenken en vakmanschap leveren. Onze 100 jaar oude glas-in-loodramen zijn fantastisch in dubbel glas gezet. Een dikke aanrader!
Goede begeleiding en er worden mooie dingen gemaakt Daarnaast zijn ze ontzettend bekwaam om restauraties uit te voeren. Mooie opdrachten en subliem resultaat.
Wil je voor ontspanning iets creatiefs doen, dan is Glasartelier Binder te Eelderwolde een plaats waar je in een ontspannen sfeer iets leuks kan maken. Met dertig jaar ervaring kan Bonder zijn vakkennis op een rustige wijze je helpen om iets leuk maken van Glas in lood. Mogelijk kun jij met zijn perfecte ervaring een afspraak maken. Een telefoontje voor het zien wat je in een spannende sfeer meer kan, dat je vooraf niet had verwacht. Een babbeltje en het zien van de mogelijkheden is echt aan te raden!!
We hebben met groep 8 een leuke morgen gehad. De kids hebben met hotpot gestoeid.
Leuk om hier een workshop te volgen. Deskundige eigenaar, met veel ervaring en deskundigheid in mijn ogen.
Vakmanschap en prima om glas-in-lood te leren maken. Dikke10
Kundigheid en begrip zijn sterke punten.
Veel soorten glas in voorraad.
Heel vriendelijk en heel goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid