facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glas XL Moordrecht

Glas XL Moordrecht

Info

GROOTSE OPLOSSINGEN IN GLAS

GlasXL biedt oplossingen voor al uw wensen met betrekking tot glas.
Wij delen graag onze kennis en ervaring met u. Laat u inspireren!



"GLAS XL biedt oplossingen voor al uw wensen met betrekking tot glas. Wij delen graag onze kennis en ervaring met u."
Adres: Oostpolderweg 1, 2841DA Moordrecht
Telefoonnummer: 0182-375502
Stad: Moordrecht
Route: Oostpolderweg 1
Postcode: 2841DA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: XL Glas Woudenberg, XL-Glasfabriek, Glazen wand xl, Glass Inside, Glass Inside Gouda, Glazen deur met zijpaneel, Glas leverancier
Recensies
Wij hebben een omkasting laten maken rond ons open trappenhuis om verlies aan warmte tegen te gaan en zijn zeer tevreden over de levertijd, plaatsing en het eindresultaat.
3 weken eerst online een offerte aangevraagd. Daarna inmeet afspraak gehad. Toen viel de offerte opeens veel veel duurder uit. De beste man mailde ons nog 2x of we al wat wisten. Gisteren meerdere malen contact gehad wat aanpassingen gemaakt. Hij zou even een nieuwe prijsopgave sturen zodat we de deal rond konden maken. Mailt hij zojuist dat hij het te druk heeft en er geen fijn gevoel bij heeft, einde verhaal. Wat voor bedrijf is dit.... 3 weken verloren tijd. Prutsers geen betrouwbare club 20-12 11.16 uur extra toevoeging Wat een rare reactie. Is het niet waar dan? Jullie vragen vanmorgen om 7.22 uur de offerte van de concurrent die wij hier hebben liggen en om 8.10 uur laat je weten dat jullie zoveel werk hebben liggen dat er geen tijd is om het uit te zoeken. De enige vraag die wij hebben hoe kan het dat het eerst 16000 euro kost en dan opeens 25000 euro. Terwijl de maten de maten zijn. En er is nu geen tijd om het verschil van prijs uit te zoeken.
Hele mooie taatsdeuren in eigen gekozen RAL kleur met bijpassende spiegel besteld. En super nazorg, toen de deur klein beetje aanliep. Super!
Prima maatwerk. Goed ingemeten en perfect geplaatst. Prijs is scherp. Fijn personeel. We zijn erg blij met de deuren.
Twee maal afspraak gemaakt, 1x niet teruggebeld, 1x niet komen opdagen, 1.5 uur zitten wachten. Hoeft nu niet meer.
Heel mooi ontwerp, en perfecte uitvoering. De medewerkers denken goed mee in mogelijke oplossingen om een zo mooi mogelijk resultaat te verkrijgen. Het is zeker niet voor niets goedkoper dan de metalen uitvoering, terwijl er geen verschil zichtbaar is, maar het geld wel waard.
Nette geldhandel met niet te dure prijzen. Zeer klantvriendelijk!
Konden me niet helpen met glas in lood maar gaven een uitstekende naam van een glas in lood specialist.
Keurige zaak. Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid