facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glas Sport

Glas Sport

Info

Welkom bij glas sport Joure. Hier houden we u op de hoogste zoals aanbiedingen en nieuws. Like de pagina. Blijf je altijd op de hoogte van deze pagina.

Adres: midstraat 39, 8501 AD Joure
Stad: Joure
Route: midstraat 39
Postcode: 8501 AD



op zoek naar gerelateerd: Hengelsport Joure
Recensies
Ven ontzettend leuk geholpen .
Uitstekende zaak - met deskundig advies & service wat perfect aansluit bij de individuele behoefte. Zwaar aan te bevelen.
Goed geholpen door Andries Glas, erg klantvriendelijk, geeft goede uitleg en houd ook nog wel van een grapje te maken. Ik kom hier zeker weer.
Leuke zaak hebben van alles. Vriendelijke mensen.
Veel keuze en kwaliteit 's merken sport kleding alleen jammer dat de meeste sport kleding iets aan de dure kant is. Erg klant vriendelijke.
De sportzaak van Joure... veel keus. Goede service. Ook voor hengelsport en darts ruim assortiment
Voor uw bal of kogel , shirt of broek .. sport prijzen en schaatsen,.. gaan wij naar Glas Op de Jouwer ... service is perfect onze kinderen gaan er naar toe mocht er wat zijn,.. of nieuwe kopen... !!! zeker de moeite waard met echte kwaliteit en uit leg....
Altijd de beste service
Vertaald door Google Leuk en vriendelijk Origineel Nett und freundlich
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid