facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glamping de Kas InN

Glamping de Kas InN

Info

Seizoensopening: Open van 1 april tot 30 september

Geschiedenis

Glamping (glamorous camping) in een kas die omgebouwd is naar glamping accomodatie.

Adres: Buitendijk 117, 4273GG Hank, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0162403575
Stad: Hank
Route: Buitendijk 117
Postcode: 4273GG



op zoek naar gerelateerd: Glamping Biesbosch, Campings Hank, De Kas reserveren
Recensies
Een fantastische plek om te verblijven! Hartelijke ontvangst, prachtige omgeving en de kas zelf is een geweldige ervaring. Leuk ingericht en werkelijk van alle gemakken voorzien. Luxe alom! ‘s Avonds bij de Houtkachel zitten en naar boven kijken en de sterren zien is toch wel een zeer bijzondere ervaring. Dank voor het delen van deze bijzondere plek!
Unieke plek met hartelijke ontvangst, perfect ontbijt, een heerlijk avondmaal en een goed verzorgde picknick lunch
Vertaald door Google Echt een geweldige plek om te verblijven, het was een oude kas, omgebouwd tot een vakantiehuis. Met alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. Er was een oven, koelkast, magnetron, 4 pits oven en alle kleine dingen die je nodig had. Ook een mooie open haard om het warm te houden. De douche was ook echt geweldig. En genoeg ruimte voor 5 personen. Ruimte om de auto gratis te parkeren. En de ontbijt- en dinerservice voor een beetje extra was ook erg cool! Het was echt een geweldige ervaring! Origineel A really really awesome place to stay, it was an old greenhouse, made into a vacation home. With everything you need to have a pleasant stay. There was an oven, fridge, microwave, 4 pit furnace and what ever small stuff you needed. Also a nice fireplace to keep it warm. The shower was really great aswell. And enough room for 5 persons. Space to park the car for free. And the breakfast and dinner service for a little extra was also very cool! It was a really great experience!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid