facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gladiator Sports Park

Gladiator Sports Park

Info

Gladiator Sports is Nederlands grootste outdoor Paintball, Lasergame en Airsoft park! Wij bieden adventure games voor jong en oud!

Geschiedenis

Gladiator Sports, gevestigd te Almere, is Nederlands grootste outdoor Paintball, Lasergame en Airsoft sportpark. Heb jij ooit al eens paintball willen spelen op de grootste en leukste velden? Bij ons ben je bij het juiste adres!



"Gladiator Sports in Almere is de leukste evenementenlocatie voor het kinderfeestjes van uw kind. Wij bieden betaalbare outdoor activiteiten zoals: kinder-paintball, kinder-airsoft, lasergame, arrow battle/archery tag, bijlgooien of boogschieten. Ook organiseren wij sportieve en spannende teambuilding activiteiten voor bedrijfsuitjes, teamuitjes of een familiedag. Bij mannen en vrouwen vrijgezellenfeesten is de vrijgezel GRATIS bij minimaal 10 deelnemers. Wij geven een flinke korting voor klassenuitjes, schooluitjes, mentoruitjes en verenigingsuitjes waarbij de docent of coach gratis meespeelt.Als indoor activiteit bieden wij een unieke virtual reality arcade speelhal met VR computer spelletjes voor zowel kinderen als volwassenen uitjes."
Adres: Hugo de Vriesweg 23B, 1331 AG Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0)367 505 705
ln.rotaidalg@ofni
Stad: Almere-Buiten
Route: Hugo de Vriesweg 23B
Postcode: 1331 AG



op zoek naar gerelateerd: gladiator sports shop, paintball shop belgie, hugo de vriesweg 23b, paintball lelystad, gladiator paintball, gladiator sports reserveren, paintball kinderfeestje almere, paintball winkel antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gladiator Sports Shop Gladiator Sports Shop 1 km Super personeel. Duidelijk uitleg gehad wat wel en niet mag. Ook vanwege de corona ma...
Recensies
Goede uitleg leuke velden Leuke tijd gehad Voor de VR moet je alleen op de andere locatie zijn wat ongeveer 5 minuten rijden is
Super gezellig om met vrienden hier een feestje te vieren. Wij hadden het arrangement met bbq en eerlijk is eerlijk, het vlees was perfect en er was meer dan genoeg, compleet met sausjes, salade en friet. Top!
Was leuk met een grote vriendengroep. De maskers zijn wel erg aan vervanging toe. Slecht zicht wazig door vele krassen. Er had ook wel eerder verteld mogen worden dat er anti condens doekjes waren. De eerste twee potjes waren verschrikkelijk door het vocht tijdens de game weg te moeten halen in de masker. Oh ja. Die doekjes mogen best gratis zijn. Slaat nergens op dat het een euro kost. Balletjes zijn al duur genoeg :-
Was vandaag 13-10-22 met school hier naar toe geweest. was lekker gaan paintballen en ook lekker geschoten. mensen waren erg aardig en een mooie omgeving/leuke speelvelden.
Samen met 13 anderen naar Gladiator geweest voor een potje airsoft. Bijna niemand had dit vantevoren gedaan. Alle regels en richtlijnen waren voor iedereen vrij snel duidelijk en binnen een half uur waren we klaar om te gaan! We hebben verschillende gamemodes gedaan zoals: Team Deathmatch en infected. Zeker een aanrader voor een uitje voor beginnende airsofters!
Prachtige locatie. Enthousiaste medewerkers. Beetje chaotische introductie en uitleg tussendoor, maar super genoten.
Goede uitleg gekregen en een top dag gehad!
Wat een fijne locatie is dit zeg. Wij waren met een groep van 10 vrienden en werden gespitst in 2 groepen, in totaal, 20 tegen 20. Van 13.00uur tot 17.00uur gespeeld 8 potjes van 20min. Wat een gave games gespeeld. Onder andere bring the flag. Team deathmacht. En nog een paar games. Dit is echt de moeite waard als je ff lekker een dagje met je vrienden iets leuks wil gaan doen. Wel is het aan te raden ala je met z'n 10en bent om 2 dozen balletjes te kopen. Dat zijn er dan 4000 stuks. Meer kan ook. Alleen dit was wel net voldoende. Wij komen zeker een keee terug. En de scheidsrechters zijn top. Leuke instructies en gewoon leuk gedaan. Echt een topdag gehad!! Ik heb er alleen 1 dikke plek aan over gehouden. Zie foto!
Gesprek gehad met de eigenaar n.a.v. mijn originele review een aantal maanden geleden en sindsdien is er aardig wat vooruitgang geboekt. We kunnen weer met plezier spelen! ****************************************** Originele bericht hieronder ****************************************** Waarom 3 sterren? Ik kom hier al een aantal jaar. De laatste 3 jaar aanwezig op alle instuifdagen. Positieve punten - Dicht bij huis - De meeste personeelsleden zijn aardig - Mooie outdoor park - Verschillende speelvelden Negatief: Als getint persoon word ik anders behandeld dan de niet getinte personen. Er is iedere keer iets hier. - Vaak worden mijn paints gecontroleerd. - Soms wordt de snelheid van mijn marker gecontroleerd. - Een keer werd ik zelf beticht van het spelen met andere paint, omdat de leiding, nadat iedereen weg was, wat paint in een afvalbak heeft gevonden en werd dat aan mij gelinkt ZONDER ENIG BEWIJS. Vooruitgang: Er is wel vooruitgang de laatste tijd. Tegenwoordig beginnen de controles op paint en snelheid bij mij en daarna wordt iedereen anders gecontroleerd. Er is nog hoop. Mogelijk word ik niet voor altijd herinneerd aan mijn kleur en afkomst hier!
Een mooi groot Paintball locatie met diverse speelvelden. Vriendelijk personeel en elke laatste zondag van de maand een gezellige instuif van 11 uur t/m 18 uur voor 10 euro. Je krijgt een polsbandje waarmee je onbeperkt lucht mag bijvullen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid