facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GKv Hardenberg Baalderveld-Zuid

GKv Hardenberg Baalderveld-Zuid

Info

Als gemeente komen we elke zondag bij elkaar om God te ontmoeten. U bent van harte welkom om onze diensten bij te wonen!

Geschiedenis

Als gemeente komen we elke zondag bij elkaar om God te ontmoeten. Geraakt door Zijn liefde voor ons, staan we stil bij Zijn Woord, de Bijbel. Hierin vinden we kracht voor het leven van elke dag en wijst Hij ons de weg. We zingen en bidden met elkaar om onze dankbaarheid te uiten en alles wat ons bezighoudt bij Hem te brengen.

Ook u bent van harte welkom om onze diensten bij te wonen. U kunt ook via de computer met ons mee luisteren. Ook achteraf een dienst terugluisteren is mogelijk.

Heeft u vragen en wilt u meer weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Van harte welkom! De gemeente van Hardenberg Baalderveld-zuid

Adres: Gramsbergerweg 59, 7772 CV Hardenberg (stad)
Stad: Hardenberg
Route: Gramsbergerweg 59
Postcode: 7772 CV



op zoek naar gerelateerd: kerkdienst gemist gkv hardenberg-baalder, Morgenlicht Hardenberg, GKV Hardenberg Baalderveld oost, Predikant GKV Hardenberg, GKv Hardenberg Centrum, Kerkdienst gemist Hardenberg, Kerkdiensten Hardenberg, Ds Verbree Hardenberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Morgenlicht NGK Baalder en Baalderveld Het Morgenlicht NGK Baalder en Baalderveld 321 meter Een fijne plaats voor liefde, troost, en bemoediging.nGoed om daar te zijn.
Zin in Protestantse Gemeente Hardenberg Heemse Zin in Protestantse Gemeente Hardenberg Heem... 626 meter Een heel mooie kerk van binnen en buiten.
Monsieur Monsieur 626 meter Leuke plek in de mooie beeldentuin! Lekker eten.
Petrakerk Hardenberg Petrakerk Hardenberg 1 km Fijne kerkdiensten
Hessenwegkerk Hessenwegkerk 3 km Ben er was is geweest het is een hele mooie kerk met aardig personeel
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar GKv Hardenberg Baalderveld-Zuid met het openbaar vervoer


Hardenberg, Weversdijk 250 meter
599
Hardenberg, Weversdijk 260 meter
599

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid