facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GJB Computers

Info

GJB Computers verkoopt en repareert computers en notebooks

Geschiedenis

GJB Computers & Repair Center is opgericht in 2005 en gevestigd aan Het Haagje 140 in Hoogeveen.
We zijn gespecialiseerd in reparatie van computers en notebooks. Ook verkopen we bijna alles wat men in de computerwereld tegenkomt.
Zo kunt u bijvoorbeeld niet alleen bij ons terecht voor complete pc's en notebooks, maar ook voor inkt (origineel en imitatie) en printpapier.
Problemen met de pc? Onze technische dienst staat garant voor snelle kwaliteitsservice en vriendelijke prijzen! De gemiddelde werktijd is 1 á 2 dagen.
Beamer huren? Dat kan voor € 50.- per dag (langere periodes in overleg).
GJB Webhosting: Ontwerpen, hosting en onderhoud van websites


Graag zien wij u terug bij ons in de winkel.



"We bestaan sinds 2005 en repareren en verkopen computers en notebooks voor scherpe prijzen.Uiteraard leveren we ook componenten en randapparatuur zoals bijvoorbeeld videokaarten, SSD, hardeschijven, geheugenmodules, toetsenborden, muizen, monitoren, routers en printers maar ook papier/inkt en kabels.Kijk voor meer informatie op onze website, daar vind u ook alle producten die op voorraad zijn.Graag tot ziens in onze winkel!"
Adres: Het Haagje 140, 7906 AD Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528 235942
Stad: Hoogeveen
Route: Het Haagje 140
Postcode: 7906 AD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Build 4 Power Build 4 Power 592 meter Week geleden contact gehad omtrent de voorraad van een product. Telefonisch en per ma...
RK Computerservice RK Computerservice 829 meter Problemen met je computer, laptop of tablet, bel 06-18337982 of mail rkcomputerservic...
Recensies
Een aanrader! Ben jarenlang klant, dus heel tevreden met advies en service van GJB. Laatst een serieuze reparatie uitgevoerd op mijn laptop voor een echt scherpe prijs.. GJ is erg klantvriendelijk en deskundig, neemt ook genoeg tijd alles uit te leggen. Bedankt!
Zeer goede service en vakbekwaam. Van harte aanbevolen
Pas nog geweest klantvriendelijk . Echt goede hulp.
P.C. ter reparatie gebracht, supersnele service, even later kon ik hem al weer op halen. Echt Top. En een eerlijke prijs. Echt een aanrader..
telefonisch gevraagd voor een ‘eventuele leen processor’ om m’n bios te kunnen flashen. kreeg aan chagarijnige man aan de telefoon die overkwam alsof hij niet veel kennis had….
Geweldige service van Gjb computers. Ik kwam er laast een paar maanden geleden met een PC die ik zelf in elkaar had gezet maar die helaas niet opstarten ik had hem toen vrijdag bij hun gebracht en hun gingen ernaar kijken toen ik de dag erna op zaterdag weer langs kwam om te vragen of hij al klaar was deed hij het weer en kon ik hem ook weer gelijk ophalen voor een goedkope prijs van 15 euro verwege onderzoek kosten wat totaal niet duur is als je het vergelijkt met andere concurrenten. Echt dus een top service en ik kom zeker wel vaker daar
Heel vriendelijk,goede bediening,mijn DAB radio stuk,uurtje later deed de radio het weer.. Dus iets stuk kun je het altijd laten nakijken.redelijke prijs. Zeer goed over dit bedrijf te spreken. Harry
Goeie snelle service voor een nette prijs. Paar keer geweest met verschillende laptops voor reparatie of om een storing op te laten lossen. Altijd netjes, goed en snel geholpen. Top!
Hele fijne service, hij neemt echt de tijd voor je. Zeker een vertrouwd adres!
Ben al jaren klant van gjbcomputers. Word elke keer goed geholpen. Email contact voor bestellingen doorgeven van wat je nodig hebt. Voor mij uitermate handig aangezien ik slechthorend ben. Als er een onderdeel slecht voorradig en of niet leverbaar is wordt er gekeken naar een goede alternatief. Reparaties en of ombouw van systemen gaan zeer snel en vakkundig. Ik kan om die redenen gjbcomputers. van harte aanbevelen. Voor zowel ervaren als onervaren kan je daar prima terecht voor alles op het gebied van ICT. Van muizen tot complete systemen. Een pc op maat zoals je dat wilt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid