facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Giva Wheels

Giva Wheels

Info

Velgen en banden.

Geschiedenis

Velgen voor Audi, BMW, Ford, Mercedes, Porsche, Range Rover, Volkswagen, Volvo en alle andere merken tegen zeer scherpe prijzen.

Producten

Velgen, banden en toebehoren.

Adres: De Hemeltjes 18, 5051 JR Goirle
Telefoonnummer: +31135130043
ln.sleehwavig@ofni
Stad: Goirle
Route: De Hemeltjes 18
Postcode: 5051 JR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: giva wheels ervaring, giva wheels belgie, giva wheels review, giva wheels contact, giva wheels openingsuren, velgen configurator, velgen, giva wheels tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Rombouts Goirle Autobedrijf Rombouts Goirle 81 meter Altijd even vriendelijk, maken tijd voor je.
Autobanden Dennis Autobanden Dennis 138 meter Goede garage , vakmanschap !!
Dipworks Dipworks 279 meter Ondanks dat ik het erg moeilijk vond om een keuze maken voor mijn auto specifieke kle...
Copal-Aanhangwagens in- en verkoop van aanhangwagens Copal-Aanhangwagens in- en verkoop van aanha... 428 meter 1 jaar geleden aanhanger gekocht en soms in de auto een melding dat de aanhangerverli...
Autobedrijf Vugts Autobedrijf Vugts 656 meter Zojuist voor het eerst bij deze garage geweest. Ik werd meteen geholpen met de airco ...
Recensies
Beste review lezers en Giva Wheels Ik heb hier bij Giva wheels hele mooie Keskin KT15 speed 20inch velgen besteld voor mijn Mercedes-benz A250e hybride via de website. Echt een zeer groot assortiment, was erg moeilijk om te kiezen maar had mijn keuze kunnen maken. Na de bestelling kreeg ik direct een bevestigingsmail met daarin geschreven dat de verwachte levertijd tussen de 2 en 6 dagen zou duren. Ik kreeg al na 3 dagen een mail dat mn bestelling klaar lag en een afspraak kon inplannen. Na het inplannen van een afspraak ben ik daar zeer gastvrij ontvangen. Ook de persoon die mijn oude velgen overnam die ik via marktplaats had verkocht is heel warm ontvangen en gaf Giva wheels een compliment voor de goedeservice. Nadat mijn oude velgen gedemonteerd waren zijn ze keurig netjes door een medewerker van Giva wheels ingeladen in de Caddy van de man die mijn velgen overnam. Na de top service en klantvriendelijkheid die ik genoten had en goed advies wat ik gekregen had ben ik als zeer tevreden klant vertrokken. Als ik weer velgen nodig heb rij ik weer een uur om hier mij velgen te kopen. Mijn ervaring is één woord .....TOP!!!! Giva Wheels Bedankt en tot de volgende keer. Bryan
Afgelopen week de winkel binnen gelopen om de RC Disign RC34 velgen te bestellen. Zeer goed geadviseerd en geholpen. 3 dagen later waren de velgen binnen en snel gemonteerd. Al met al een goede ervaring gehad.
18 inch MAM RS4 velgen gekocht bij dit bedrijf. Super goede levering en zeer aantrekkelijke prijs. Ik ben zeer tevreden over mijn velgen. Bedankt!
Setje brock B24 19 inch met banden voor onder de toyota pro ace besteld . Mooi op afspraak er onder laten leggen . Prima service en prima contact en afspraken . Rijden super en ogen schitterend.
Top bedrijf! Perfect geholpen en binnen 30 minuten met mn nieuwe vooraf bestelde set velgen met banden gemonteerd weer onderweg. Zeer zeker een aanrader. Goed bezig mannen! Keep up the good work!
Top bedrijf wielen besteld online werkte prima alles wat nodig is was erbij netjes verpakt en geleverd bij de garage waar ik mijn auto in onderhoud heb.
Nieuwe sets met montageschade geleverd. Set velgen 15” Anzio velgen met nieuwe Hankook evo 3 185-55-15 banden en sensoren compleet gemonteerd besteld, geen spannende en lastige band om te monteren dus. Lees risico’s op montage schade bij kundig personeel naar ons inziens nihil wij kregen de velgen van het merk Platin praktisch het zelfde model maar deze waren toch goedkoper dan de bestelde Anzio met Platin naafdopjes en diverse montage schades van de lepel op het montage apparaat. Dit zijn mat zwarte velgen dus het is een beetje bijgewerkt met een zwarte lakstift waardoor het niet heel erg opvalt maar toch een slechte zaak als je t mij vraagt, zeker Wanneer je een NIEUW product koopt en geen deuken/happen//krassen en schades verwacht. Jammer Ook tot tweemaal de verkeerde wielmoeren geleverd, set paste dus niet. Helaas geen excusé maar Gratis bezorgen was wel een meevaller. Foutieve wielmoeren mochten we wel houden. Wij gaan voortaan dagelijks naar Wheelpoint , vaak zelfs goedkoper en echt super service!
Hallo, ik zocht een reserve velg 21of 22 inch. Na toch wel verschillende bedrijven gebeld te hebben. Belde ik op woensdag Dhr v Gils van Giva op. Werd zeer goed te woord gestaan. Was geen probleem. 24 uur later was de velg geleverd. Dat noem ik pas Service. Ga zo door mannen van Giva. Zeker een aanrader!! Ik kom zeker terug. Een dikke 10 waard. Grt
Super service, ook als niet alles vlekkeloos loopt, een sensor die niet herkend wordt door de auto wordt supergoed opgelost. Klantvriendelijk en servicegericht, snel en doortastend.
Velgen en winterbanden gekocht eind 2021 voor onze EV. Na enige tijd gaven de tpms-sensoren intermittent storing. Met de winterwisseling een maand geleden zijn alle sensoren vervangen. Lijkt nu goed. Overigens is dit de 2e set die ik koop bij GiVa. Gespecialiseerd bedrijf met de nodige kennis. Aanrader wat mij betreft.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Giva Wheels met het openbaar vervoer


Goirle, Wim Rotherlaan 260 meter
450
Goirle, Wim Rotherlaan 270 meter
450
Goirle, De Geitenhoef 380 meter
450
Goirle, De Geitenhoef 380 meter
450

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid