facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor gitaarupgrade.nl

gitaarupgrade.nl

Info

Welkom op de pagina voor gitaaronderhoud en reparatie's in Bolsward, Friesland!

Geschiedenis

Gitaar gekocht? – Check!
Tevreden? – Niet helemaal?!

Of je nu bij jouw favoriete winkel of tweedehands via marktplaats een gitaar hebt gekocht, vaak mankeert er nog al eens wat aan.
Niet alle winkels zijn gespecialiseerd in het repareren en afstellen van gitaren.
Vooral de grote onlinewinkels verzenden vaak een gitaar die nog niet is nagekeken.
Veel fysieke winkels willen mee kunnen gaan met de online prijzen maar om dit te kunnen doen zijn de marges te laag om de gitaar helemaal tip top in orde te maken.
Kortom, iedereen wil de beste deal maar ook de beste service!

In America is het inmiddels al een paar jaar heel gewoon dat je na het kopen van je gitaar, of dit nu nieuw of tweedehands is deze meteen door je 'local luthier' laat nakijken.
Bij gitaarupgrade.nl merken wij dat deze trend zich ook naar ons continent verschuift.
Vele van onze klanten vinden het prettig om de gitaar gewoon even op afspraak langs te brengen zonder dat ze in een winkel moeten uitleggen waar de gitaar vandaan komt, de wensen te bespreken en de gitaar binnen 1 à 2 dagen weer op te kunnen halen.
Spoedklussen doen wij ook, ideaal voor de beroepsmuzikant die een storing of rammel in zijn gitaar hoort terwijl hij vanavond of morgen een optreden heeft!



"voorheen Gitaarupgrade, nu 'De Roode Gitaar'Bij 'De Roode Gitaarservice' bent u aan het juiste adres voor reparaties, onderhoud en modificaties aan uw gitaar, basgitaar, ukelele en mandoline!Per ongeluk de kop van de gitaar gebroken? Overal rammels en ratels? Deuken in de fretjes gespeeld? Storende elektronica?Net een nieuwe gitaar gekocht die niet in orde lijkt?Met al 15 jaar ervaring met gitaarreparaties kunnen wij vele gitaar problemen voor u oplossen.Maak vandaag nog een afspraak met ons!Problemen, vragen, offerte? Stuur ons gerust een mailtje en eventueel foto's van het probleem.Maak vandaag nog een afspraak!"
Adres: Iepenburg 16, 8702AP Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0618061967
Stad: Bolsward
Route: Iepenburg 16
Postcode: 8702AP



op zoek naar gerelateerd: Gitaar afstellen Friesland, Gitaar afstellen Leeuwarden, Gitaar afstellen Groningen, Gitaar reparatie, Versterker reparatie Friesland, Gitaar herfretten, Gitaar fret vijlen, Fret zaag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Expert Bolsward Expert Bolsward 2 km Zeer correct geholpen bij problemen met tv. TOP!
Recensies
Prima bedrijf. Heb hier mijn gitaar opnieuw laten her fretten. Willem heeft mij van te voren alles duidelijk uitgelegd en de verschillende fretten laten zien en uitproberen op zijn gitaren. Willem neemt alle tijd voor je. Zeer tevreden.
Top service en erg vriendelijk, je merkt echt dat dit zijn passie is. Gaat al je persoonlijke wensen langs en geeft de nodige tips ook mee. Mijn gitaar speelt weer zoals het hoort, ik ga hier zeker weer heen voor mijn onderhoud!
Prettige en zeer vakkundige vakman! Zowel reparatie en onderhoud als modificatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid