facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gitaarsessies, Gitaarles Hoeksche Waard

Gitaarsessies, Gitaarles Hoeksche Waard

Info

Moderne privé- en groepsgitaarlessen voor jong, oud, beginnend en gevorderd in de Hoeksche Waard.

Geschiedenis

Snel gitaar willen spelen, wie wil dat nou niet?
Wij proberen door persoonlijke begeleiding het beste uit elke les te halen. Onze lessen worden op jou aangepast. Natuurlijk willen we je graag verschillende stijlen laten leren, zodat je zelf de keuze kan maken wat je het leukst vind. Maar wij vinden het ook belangrijk dat je zelf suggesties geeft. Denk bijvoorbeeld aan dat nieuwe nummer wat je graag wil spelen...

Lessen worden bij ons op een moderne manier gegeven, zowel van traditioneel notenschrift als het bekende gitaar tablatuur. Lessen vanaf 7.00.

Zie de website voor meer informatie.



"Alle medewerkers van GitaarSessies weten waar ze het over hebben en dat zeggen we niet zomaar. Allen zijn we dagelijks met de gitaar bezig, wij hoeven dus niet naar het kaartje te kijken om u wat over het product te vertellen, we weten het! Niet alleen op het verkoopgebied doen wij ons best om het best mogelijke gitaarproduct voor jou te vinden. Naast de webshop hebben we namelijk een vaste locatie, met uitgebreide gitaarles activiteiten, in de Hoeksche Waard."
Adres: Maasdijk 28-30, 3271CA Mijnsheerenland
Telefoonnummer: 06 42604899
Stad: Mijnsheerenland
Route: Maasdijk 28-30
Postcode: 3271CA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Gitaarles mijnsheerenland, Gitaarles Oud-Beijerland, Tarieven Muziekschool Hoeksche Waard, Ukelele les Hoeksche Waard, Gitaar morgen in huis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Agility For Fun - Dog training center Agility For Fun - Dog training center 4 km Zeer aan te raden Instructeurs met kennis en geduld
Recensies
Ik had 2 plectrum setjes besteld via de website. Ivm de drukte bij postnl is deze bestelling hoogstwaarschijnlijk zoek geraakt, waarna ik contact heb gehad met een werknemer die hier werkt. Ik werd snel geholpen en ze hebben met mij meegedacht en mijn bestelling opnieuw opgestuurd, waardoor ik ze nu wel binnen heb gekregen. Enorm vriendelijke service met het oplossen van je vermiste bestelling.
Gisteren een pet besteld. Vandaag binnengekomen. Geen verzendkosten en de pet kost slechts 22 € ! Pima de luxe
Ali express spullen krijg je bij hun.bestel hier dus niet en ook niet via bol!!!!!
Maandagavond een fijne gitaar besteld en via de chat gelijk contact gehad met Vincent, dinsdag de gitaar opgehaald en onder het genot van een heerlijke espresso de gitaar uitgeprobeerd. Gitaar was goed afgesteld en t.o.v. concurrenten het gunstigst geprijsd. Prijsverschil van €59 is best veel en dan ook nog goede service leveren, ik zeg een topzaak!
Deze gitaarwinkel is echt heel goed. Er is hele goede service. Als je een vraag hebt kun je een Whatsappje sturen en je hebt binnen een paar minuten antwoord. Ook krijg je korting op de website als je gitaarles hebt bij Gitaarsessies. De bezorging was ook vrij snel, werd zelfs thuis gebracht. Als je iets wilt kopen moet je dat hier doen!
Uitstekende klantenservice! Ik had een Lâg gitaar besteld, die was aangekomen met lichte lak schade door transport. 'S avonds Contact opgenomen een gelijk de volgende dag werd er een nieuwexemplaar opgestuurd en heb ik de retourkosten vergoed gekregen.
Ik ben goed geholpen en een hele fijne service. Mijn gitaar in uitstekend resultaat in 1 dag geleverd! Het volgende project word een versterker die ik ook zeker hier zal bestellen.
Bij toeval ben ik terechtgekomen op de site van Gitaarsessies. Bij het googelen komen normaal gesproken meteen de grote muziekketens van Nederland en ook Duitsland bovendrijven. Op zich niks mis mee, want die ketens leveren doorgaans tegen scherpe prijzen. Maar wat mij direct opviel bij Gitaarsessies.nl is hun servicegerichtheid en welgemeende interesse voor de gitaar. Bovendien blijken zij ook wat prijzen betreft zeer concurrerend te zijn met de 'grote jongens'. Voor de gitaar die ik bij Gitaarsessies heb gekocht - de Takamine DN15C - waren zij zelfs verreweg de goedkoopste! Hoewel Gitaarsessies.nl eigenlijk alleen een website is dus geen fysieke winkel kun je toch een afspraak maken om wat gitaren uit te proberen. Ik werd ontvangen met een kopje espresso, terwijl Vincent van Gitaarsessies een en ander uitlegde over de verschillende gitaren die ik daarna kon bespelen. Ik had de nodige vragen over andere modellen en Vincent wist die allemaal moeiteloos uit het hoofd te beantwoorden. Na een dag bedenktijd besloot ik de Takamine bij hen aan te schaffen. De volgende dag kwam Vincent de gitaar persoonlijk afleveren. En dag later had ik alsnog een vraag, die ik via de mail aan Vincent voorlegde. Binnen de kortste keren had ik antwoord. Kortom: gitaarsessies is een aanrader. Uitmuntende service tegen superconcurrerende prijzen. Eddy
Fijne producten, snel geleverd en een goede prijs. De eventuele verzendkosten zijn goedkoop ten opzichte van andere winkels! :
Uitstekende service bij hun webwinkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid