facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gitaarles Uden Robert den Hartigh

Info

Privé-gitaarles, per uur*, betaalbaar voor iedereen!

Mijn doelgroepen: Kinderen vanaf 6 jr, jeugd en volwassenen (ook met -verstandelijke- beperking).


Geschiedenis

Gitaarles hoeft niet duur te zijn. Momenteel heb ik leerlingen van 6 tot 60 en allen zijn zeer tevreden. Voor 21 euro per uur voor volwassenen en 15 euro per uur voor de jeugd en 15 euro per 30 minuten voor basisschoolkids, zijn de lessen betaalbaar voor iedereen.
Ik geef privéles, zodat ik les kan geven naar ieders wens. De één wil pop, de ander meer rock of country. De één leert snel, de ander heeft wat meer tijd nodig.
Een uur les is meer dan je op de meeste muziekscholen krijgt. Ik vind het belangrijk om samen met de leerling de tijd te nemen, zonder de druk van de klok.

De prijzen zijn incl. btw. (geldt alleen voor 21 jaar en ouder) en worden afgekocht per 10 lessen. Uiteraard zijn losse lessen ook af te nemen. Voor meer info; bel of mail gerust!

Momenteel geef ik les van ma t/m do-dag vanaf 19 uur en op ma-en wo-dag vanaf 13.30 uur.

Ouders die het lastig vinden om het lesgeld voor hun kind te betalen, kunnen eventueel beroep doen op Stichting Leergeld: http://www.stichtingleergeldmaasenleijgraaf.nl/index.php?pag=1&cnr=3

[email protected]

kvknr. 62552724 BTWnr. NL151192960B01



"Muziekschool voor gitaar, akoestisch en elektrisch, ukelele en basgitaar. Ook voor basis mandoline, tenor 4-snarige banjo en trekharmonica. Also in English!"
Adres: Basstraat 5, 5402 AG Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0619025937
Stad: Uden
Route: Basstraat 5
Postcode: 5402 AG


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vocal Center Uden Vocal Center Uden 2 km Functionele ruimte die goed benut wordt door een uiteenlopende groep zzp'ers. Prima g...
Recensies
Robert is erg prettig in contact! Hij staat open voor eigen initiatieven en speelt daar goed op in. Hij heeft me de basis van het gitaar spelen geleerd, stap voor stap en met heel veel geduld. Gitaar spelen met hem is altijd een feestje, echt een aanrader!
Top bedrijf en een goeie gast! Robert is een rasmuziekant! Hele fijne gitaarlessen waarin hij de tijd voor je neemt om je iets te leren. Verschillende soorten muziekstijlen leren of wat theoretische kennis opdoen, het kan allemaal. Wat jij leuk vindt en waar jou interesses liggen. Door zijn passie wordt gitaar leren spelen alleen maar mooier! Ga zo door Robert, ik heb goei schik bij jou! :
Ruim 2 jaar geleden heb ik mijn gitaarles weer opgepakt. Begonnen op 20 jarige leeftijd en na enkele jaren gestopt. Op mijn 56e weer begonnen. Robert heeft ervoor gezorgd dat ik weer met veel plezier gitaar speel. Elke keer leer ik een beetje meer en inmiddels lukt het me aardig om mee te spelen met leuke hippe nummers. Je bent dus nooit te oud om te leren of een oude hobby weer op te pakken. Daar bedank ik Robert voor. Anne v.d. Heuvel
Ik heb met onwijs veel plezier gitaarles bij Robert gevolgd. Hij is een goede en inspirerende leraar die met veel energie en passie les geeft. Hij is erg goed in het aansluiten bij wat je al kan en wat je wil leren. Hij heeft mij een hoop bagage meegegeven waardoor ik de muziek beter begrijp en hier meer mogelijkheden in heb. Als je gitaarles zoekt is dit een goede plek om het te vinden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid