facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gitaarles Noordwijk

Gitaarles Noordwijk

Info

Veel mensen denken dat het geen zin meer heeft om aan het spelen van een instrument te beginnen als men al wat ouder is.

Maar niets is minder waar.

Met



"Iedereen is welkom bij mij, zowel jong als oud.Heb je nog nooit gitaar gespeeld?Maak je niet druk, een aanvangsniveau is niet nodig.Ik help je graag met wat jij wilt leren.Mijn doel is dat dat je het naar je zin hebten dat de lessen niet aanvoelen als een verplichting.Gezelligheid en plezier staan voorop."
Adres: Rosser 11, 2201ve Noordwijk-Binnen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0683230039
Stad: Noordwijk-Binnen
Route: Rosser 11
Postcode: 2201ve


Recensies
Les bij Ness is leren op een ongedwongen manier. Ik heb mijn gitaar na jaren weer opgepakt en ben erg blij met ‘de stok achter de deur’ De veel zijdigheid vindt ik trouwens ook top. Elecktrisch, county/western of Spaans. Geen gedoe of geneuzel met noten leren gewoon spelen!
De lessen zijn erg professioneel Ness heeft veel ervaring als Gitaarleraar, Artiest en Producer en bovendien is er een heel goede/gezellige sfeer. Zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Gitaarles Noordwijk met het openbaar vervoer


Noordwijk, Boekerslootlaan 80 meter
20
385
90
Noordwijk, Voorstraat 170 meter
21
Noordwijk, Voorstraat 190 meter
21
Noordwijk, Boekerslootlaan 200 meter
20
385
90

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid