facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gitaarbouwer Riemersma Guitars

Gitaarbouwer Riemersma Guitars

Info

Betrouwbaar adres voor afstellen, onderhoud en reparatie van uw gitaar. Ook worden er gitaarbouw cursussen gegeven.

Geschiedenis

Nederlandse gitaarbouwer / luthier van exclusieve handgemaakte klassieke concert gitaren, flamenco gitaren en ukulele's. De gitaren hebben een mooie gebalanceerd geluid, met veel volume en karakter. Betrouwbaar adres voor het afstellen, onderhoud en reparatie van uw gitaar. Verder worden er gitaarbouwcursussen gegeven.



"Het bouwen van gitaren en andere snaarinstrumenten. Ook geven wij cursussen waarin je je eigen gitaar kan maken. Tevens doen wij onderhoud, afstellen en reparatie van gitaren en andere snaarinstrumenten."
Adres: Schenkeldijk 55, 3291 EN Strijen
Telefoonnummer: 0651239910
Stad: Strijen
Route: Schenkeldijk 55
Postcode: 3291 EN



op zoek naar gerelateerd: Gitaar luthier, Gitaar customizen, Gitaar maken, Elektrische gitaar bouwen, Bouw je eigen gitaar, Gitaarbouw onderdelen, Gitaar bouwen hout, Klassieke gitaar reparatie
Recensies
Expert in gitaar reparaties en een geweldige gitaarmaker. Ik ben supertevreden met de reparatie van mijn unique flamencogitaar. Hartelijk dank !
Heeft scheurtjes in de hals van mijn Rickenbacker basgitaar erg netjes hersteld en weggewerkt voor een prima prijs. Ook eigenaar van gitaarbouwinkel.nl dus hij heeft altijd alles op voorraad voor een succesvolle reparatie. Aanrader!
Ik had een Golpeador nodig voor mijn Flamencogitaar. Niet makkelijk te vinden on-line maar bleek gewoon een paar straten verderop verkrijgbaar bij Riemersma! Top service, nam de tijd en checkte gelijk ook even mij oude folk gitaar. Vakkundig en met passie voor gitaren!
Ik heb hier stage gelopen en heb veel geleerd van de stage. Heb zelf een telecaster in elkaar gezet en heb er dus ook nog een gitaartje aan overgehouden. Het waren echt vier topdagen!!
Fantastische service, geniaal! Zeer hoogwaardige kwaliteit in gitaren!
Super goed geadviseerd door deze vriendelijke en zeer proffesionele mensen! Absoluut een aanrader!!
Geweldige opleiding gitaarbouw!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid