facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Giraudi

Adres: Kerkstraat, Zandvoort
Telefoonnummer: 0235714337
Stad: Zandvoort
Route: Kerkstraat


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ijssalon San Remo Ijssalon San Remo 251 meter Heerlijk ijs!! Ook grappige smaakjes. Vriendelijk personeel. Je mag altijd iets proev...
Recensies
IJs is lekker, klantvriendelijkheid van de eigenaar is goeddeels afwezig: nors, stuurs en zeker niet vriendelijk en uitnodigend. Gelukkig geldt dit niet voor de overige medewerkers, dus wij halen hier geregeld ons ijsje.
Altijd geweldige ijssalon heb er ook gewerkt ijs gemaakt en geschept etc. Maar sjonge jonge er zit veel te veel suiker in zeg. Hartstikke zoet tanden vielen uit me mond. Dit is de eerste keer dat ik een ijsje heb weggegooid terwijl ik vroeger halve liters mee nam.
Het lekkerste ijs wat ik ken in Nederland. Ik rij er 75 kilometer voor om en doe dat al 45 jaar! De enige echte goede reden om naar Zandvoort te gaan.
Heerlijk Italiaans schepijs op een steenworp van het strand. Wij gaan altijd even langs. De keuze uit smaken is reuze. Al zou een glimlach van de eigenaresse niet misstaan.
Voor mij de lekkerste ijssalon van deze streek. Ik zelf ben Haarlemse, daar zijn meerdere goede ijssalons. Maar Giraudi steekt er toch met vlag en wimpel bovenuit.
Dit heet niet meer ijssalon Giraudi, San Remo heet het nu. Het is een dependance van de San Remo, dat al meer dan 30jaar in Zandvoort zit. De zoon van de eigenaar van San Remo betrekt het ijs wat zijn vader bereid. IJs van echte Italiaanse top kwaliteit!
Favoriete ijszaak! Super lekker Italiaans ijs. Als je een dagje in Zandvoort bent en het is mooi weer ga dan zeker een ijsje halen bij giraudi! Giraudi zit lekker dicht bij het strand dus het is ideaal!
Beste ijs van de regio, elke keer dat ik in de buurt ben moet ik er toch weer even langs. Ooit, ooit ontfutsel ik het recept van het pistache ijs nog een keer...
IJssalon Giraudi was gesloten. Men denkt dat het ook niet meer open gaat. Jammer, zeker 45, misschien 50 jaar een begrip in Zandvoort is niet meer.
Gewoon een topper want het ijs was onbehoorlijk lekker &een gezellige sfeer echt een aanrader voor iedereen die zich een traktatie heeft beloofd! aan -/inZandvoort aan zee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid