facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Giottiline Nederland

Giottiline Nederland

Info

Giottiline behoort dankzij hun innovatie, Italiaanse design en perfecte prijskwaliteit verhouding behoort het tot het topsegment in de markt.



"Al sinds 2008 helpen wij onze klanten aan de beste nieuwe tweedehands campers. Zo bieden wij, als Importeur en dealer in Nederland, het Italiaanse merk Laika en McLouis. Naast deze innovatieve merken zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en unieke campermerken.Inmiddels zijn we gegroeid naar 10 medewerkers. Een gepassioneerd team met veel kennis over campers. Daar zijn wij ontzettend trots op!"

"Al sinds 2008 helpen wij onze klanten aan de beste nieuwe tweedehands campers. Zo bieden wij, als Importeur en dealer in Nederland, het Italiaanse merk Laika en McLouis. Naast deze innovatieve merken zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en unieke campermerken.Inmiddels zijn we gegroeid naar 10 medewerkers. Een gepassioneerd team met veel kennis over campers. Daar zijn wij ontzettend trots op!"
Adres: Nijverheidsweg 4, 7471EV Goor
Telefoonnummer: 0547263104
ln.srepmacnesotua@ofni
Stad: Goor
Route: Nijverheidsweg 4
Postcode: 7471EV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: giottiline therry t32, giottiline therry t45 test, giottiline therry t45, giottiline genetics k900, giottiline therry t37, giottiline therry t38b, giottiline fabriek, camper heerhugowaard
Recensies
Onze camper gekocht bij Van Erp Campers B.V. Vanaf het eerste tot het laatste moment zijn wij uitstekend geholpen. Heel prettig ontvangen en geadviseerd bij de aankoop, aftersales en werkplaats heeft bij het inrichten van de camper goed meegedacht. Mooi en professioneel bedrijf, kortom heel tevreden.
Per toeval bij van Erp Campers B.V terecht gekomen, zelfde dag Dethleffs camper gekocht en na volle tevredenheid opgeleverd. Op onze eerste reisdag ontdekten wij een achteraf klein mankement, ondanks Pasen en Paashowdrukke tijdwerden wij per direct geholpen en konden we onze reis dezelfde dag vervolgen. Hiervoor onze dank, grote klasse!!
Vanuit Belgie met deze firma volledig op vertrouwen een belangrijke transactie gedaan, zoals deze zaakvoerder zijn er helaas niet veel meer !!!! Van Erp campers is meer dan een toonbeeld van correctheid . Van harte nog veel succes met de onderneming ghis Van Belle
Na een lange zoektocht naar een camper die goed bij ons past zijn wij eind vorig jaar op advies van een vriend uitgekomen bij van Erp. Nadat wij op de site een aantal campers bekeken hadden waren er drie campers die wij ook graag zelf wouden bekijken. Na prettig telefonisch contact te hebben gehad hebben wij een afspraak gemaakt om de volgende dag te komen kijken. Na een lange rit werden wij vriendelijk ontvangen en werd ons direct wat te drinken aangeboden. Toen we de koffie op hadden en onze wensen hadden besproken gingen wij samen met Jan-Geert de campers langs waar wij speciaal voor kwamen. Al onze vragen werden beantwoord en er werd ons waardevol advies gegeven. Na 3 campers te hebben bekeken viel ons oog op een andere camper die wij hier toevallig zagen staan. Een prachtige jong gebruikte McLouis MC4 met nog maar weinig kilometers. Hier moest nog wel het een en ander aan gebeuren om hem naar onze wens te maken. Zo wouden wij graag een zonnepaneel en een elektrische fietsendrager. Dit kon in hun eigen werkplaats zo geregeld worden volgens Jan-Geert. Nadat wij de koop dezelfde dag nog hadden afgerond zijn wij vandaag terug gekomen voor de aflevering van de camper. Er werd wederom ruim de tijd genomen en alles werd duidelijk uitgelegd hoe het werkte. Ik ben super blij met de service die ons bij van Erp verstrekt is! Mijn complimenten voor het team en bedankt voor de fijne omgang. Korthom, Super!
Heel blij zijn wij met de aankoop van onze camper . Alles is soepel gelopen en vandaag onze eerste weekend er op uit . Heel erg bedankt Wij zijn gelukkig .Hans en Gina mijs
Een camper van Van Erp uit Goor Gaat maar door en door. Een camper van Van Erp Is betrouwbaar en de prijs is scherp. Goeie service,kwaliteit en nog veel meer En dan sta je in "no time" aan het iseo meer. Jan-Geert en jou team,heel erg bedankt, ons leven is verrijkt door onze 1e camper, Top. Groetjes Clement en Ester.
Hoewel onze voorkeur uitging naar een camper van van Erp was het hele gevoel dat wij tijdens ons bezoek kregen dusdanig negatief dat we een koop niet aandurfden. Na 200 km te hebben gereden, drie keer via de mail contact te hebben gehad over tijdstip en het maken van een proefrit bleek Jan-Geert hier niets van af te weten en de camper ook niet klaar te staan. Op zich geen probleem, want dat gaf ons de gelegenheid ook de andere campers nog te bekijken. Uiteindelijk de proefrit gemaakt waarover we erg enthousiast waren. Toen we wat zaken wilden gaan afstemmen kwamen we Jan-Geert op de fiets tegen die riep dat hij even met de hond ging wandelen. Zeker 20 minuten gewacht en bij terugkomst in een kantoortje gezet met een kop koffie. Jan-Geert ging nog even aan andere klanten een kop koffie brengen maar dan zou hij er helemaal voor ons zijn. Intussen was bij mij de animo al behoorlijk aan het zakken. Toen hij uitgelegd had dat er zieken waren heb ik gevoel verder opzij gezet. Tijdens het gesprek hadden we steeds een beetje een vervelend gevoel. Überhaupt het servicepakket waar je extra voor moet betalen. Zijn reactie op de aflever-keuring “Als je dat wilt dan laten we hen de keuring doen en doen we alleen de puntjes die zij noemen en verder niets” Omdat wij twijfelden tussen twee campers heeft Jan-Geert ons een mooi aanbod gedaan wat wij heel serieus in overweging wilden nemen. Maar toen wij het gesprek wilden afronden om rustig alles voor onszelf op een rijtje te zetten werd het echt vervelend. Hij wilde de deal perse op dat moment afronden hoewel wij meerdere malen aangaven dat sowieso niet op dat moment te kunnen doen. Hij kwam er opeens mee dat er meerdere geïnteresseerden waren. Prima. Toen ik vroeg of we tot maandag een optie konden nemen zei hij: “Wat denkt u zelf? Ik ga vandaag extra hard mijn best doen deze camper aan iemand anders te verkopen.” En toen liep hij weg. Wij hebben nog lang zitten wikken en wegen, omdat we erg enthousiast over de camper waren, maar iedere keer kwam het slechte gevoel bij dit bedrijf naar boven. Het vertrouwen was weg en ook de gunfactor. We hebben uiteindelijk bij een ander bedrijf een camper gekocht.
De importeur van McLouis in NL. Vlotte bediening, fuudelijke afspraken en een merr dan bescheiden uurtarief.
Vorige week zaterdag 80 km gereden naar van Erp in Goor waar ik mijn McLouis gekocht heb, erg tevreden mee. Het is wel een eind vanuit Amersfoort, maar dan heb je ook wat. Er is een fietsenrek opgezet, elektrisch. Ik wilde het eerst zelf bestellen maar dat was niet nodig, zij regelen het allemaal. Ze hebben een geweldige service, en staan altijd klaar! Ik dacht donderdagavond, eigenlijk zou ik nog wat andere zaken geregeld willen hebben aan de camper. Ik heb het e-mailadres van de werkplaats, en kreeg meteen reactie van Rick Hellwich dat dat het goed was. En ik kon hem meteen brengen, op zaterdag! Echt super geregeld. Daar wil ik graag 80km voor rijden, dit soort service valt in de randstad vaak tegen, door voor een camper naar Goor. Nu heb ik hem terug met alles geregeld. Dus van Van Erp Campers in Goor geweldige service bedankt
Tijdens de open dag van 24 september daar geweest. Werden zeer prettig ontvangen en in totaal door 3 verschillende mensen geholpen. Moet zeggen men wilde overal antwoord op geven en lieten ons steeds andere campers zien om over na te denken. Na enkele uren te hebben rondgekeken hadden we onze keuze gemaakt, maar het valt of staat uiteraard met de inruil van onze huidige camper. Men wilde daar wel naar kijken, na een korte inspectie kregen we te horen dat er een bedrag uit was gekomen die voor ons enorm laag was. Er werd gebeld met de eigenaar die niet aanwezig was en het bedrag werd ietsje verhoogd, want de bekleding was niet mooi meer, en er waren gebruikssporen aan de buitenkant te zien. Ik liet nog zien wat een camper van hetzelfde merk/type en een half jaar jonger, voor ruim € 20.000 meer te koop stond. Er werd gezegd dat men uiteraard nooit de verkoopprijs zou betalen voor inruil. Dat snap ik zeker wel, maar een andere handelaar had een bedrag genoemd wat ik er voor zou kunnen krijgen, maar dan een bedrag wat € 15.000 daaronder zit is wel erg weinig. Kreeg het idee/gevoel dat men onze camper van eind 2013 niet wilde inruilen. Gezegd dat onze wegen zouden scheiden, men deed geen enkele moeite meer om nog verder te onderhandelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid