facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gio's

Adres: Vrijthof 29a, 6211 LE Maastricht
Telefoonnummer: +31433256275
Stad: Maastricht
Route: Vrijthof 29a
Postcode: 6211 LE



op zoek naar gerelateerd: Gio Maastricht reserveren, Gio Maastricht prijzen, Gio's Maastricht Rieu, Gio's Maastricht facebook, Gio's Cucina Casalinga Maastricht website, Gio's Vrijthof, Gio's Maastricht menukaart, Gio s Maastricht openingstijden
Recensies
Echt heerlijk gegeten!! Wat een leuk concept! Een aanrader. Wel op tijd reserveren.Eten: 5/5
Wij hadden vorige jaar kaarten voor André Rieu samen met een diner besteld voor +- 700€ betaald aan Gio’s In dezelfde week vh optreden sterft mijn mama, wij annuleren tijdig en hij had mij telefonisch beloofd dat we deze zomer 2023 mochten terug gaan! Tot over een paar weken terug , heb ik contact opgenomen met Gio… en kreeg een schandalig antwoord terug… dat zij geen sociale instelling zijn en geen reservatie voor ons vrij was !!! Ik vind het een echte schande…zelfs onbeschoft en arrogant mens. Nooit of te nooit gaan we er nog eten !!!
Je kan hier heerlijk eten en het is echt een ervaring. Het concept zonder menu en dat alles aan tafel uitgeserveerd werd is leuk en de smaken zijn echt goed. Reserveren kan door even te bellen. Tip: check de rekening wel goed. Je krijgt een geschreven bon vol afkortingen waardoor het lastig ontcijferen is wat er precies op staat. Bij navraag bleek er in ons geval 2 witte wijn en een fles water te veel op te staan.
Uitstekend restaurant met eigen Italiaanse sfeer. Geen menukaart en goede bediening. Kwaliteitszaak!
Zoals bekend, vind je in Maastricht talloze restaurants. Sommigen springen eruit. Eén zo'n restaurant is Gio's aan het Vrijthof. In dit Italiaanse restaurant hebben we fantastisch gegeten en genoten van de gastvrijheid. De chef komt uitleggen wat de pot schaft, een menukaart is er niet. Je kunt wel kiezen tussen vlees of vis en wellicht ook vegetarisch. Dit restaurant is beslist een aanrader. De bediening is vriendelijk en attent.
Bijzonder Italiaans restaurant, zonder kaart. Het eten is een aangename verrassing, beslist zijn geld waard!
Heerlijk gegeten.. Een prachtig restaurant, maar ook lekker informeel. Je krijgt een beperkte keuze en dan worden drie gangen opgediend. 2 gangen mag ook! Let op dat je op tijd reserveert, want het is erg populair. Het opdienen van het eten is ook bijzonder. De obers komen alles opscheppen en je hele tafel staat opeens vol met heerlijke gerechten! Lekker veel groenten, in allemaal lekkere smaken, heerlijke zeevruchten etc. Het opdienen gebeurt ook niet snel achter elkaar, je bent echt even uit en je bent lekker aan het tafelen. Echt een top avond gehad!
Heel erg goed en lekker echt Italiaans eten, een echte aanrader! En wat een uitzicht had ik ;-
Meest sfeervolle Italiaanse restaurant van Maastricht. Een avond met goed Italiaans eten.
Zeer goed op smaak aan tafel uitgeserveerde gerechten. Veel groente! Klassiek prettig interieur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid