facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ginger Fairy

Info

Bewuste & natuurlijke producten voor groot & klein.
Kindermassage
Leven met de seizoenen
Waldorf geïnspireerd
Workshops

Geschiedenis

Tegenwoordig wordt er ontzettend veel van kinderen geëist. School, sport en dan natuurlijk ook nog hun eigen ontwikkeling, geestelijk en lichamelijk, dat ook niet altijd makkelijk is. Al deze factoren kunnen (ongemerkt) leiden tot bijvoorbeeld onrust, spanningen of gedragsproblemen. Wij volwassenen weten hoe fijn het voelt om ontspanning te ervaren, dus waarom zouden de kinderen dit ook niet kunnen?
Met het geven van Shantala kindermassage help ik de kinderen weer dichtbij zichzelf te komen, even 30/45 minuten niets moeten, rust. Door de zachte en ontspannen aanraking, voelen de kinderen zich veilig en geaccepteerd. Hierdoor kunnen ze alles beter verwerken en zullen zij o.a. intensiever spelen, rustiger slapen, productiever zijn, maar vooral het belangrijkste: lekker in hun vel zitten!
Naast masseren ben ik actief met aromatherapie. De etherische oliën die hierbij worden gebruikt, zijn oliën van verschillende planten en bomen die in de natuur voorkomen. Deze oliën hebben een beschermende functie tegen bacteriën en schimmels. Ze hebben allemaal hun eigen specifieke kracht en werking en hiermee dient verstandig mee om gegaan te worden.
Door kennis van deze krachten en werkingen o.a. op facebook en instagram te delen, wil ik meer bekendheid creëren voor aromatherapie. Het kan zoveel meer gebruikt worden in het dagelijks leven. Bovendien pas ik de etherische oliën toe in zelfgemaakte verzorgingsproducten. Deze zijn te koop in de shop onder Aromatherapie, Handmade.
Het zelf maken van verzorgingsproducten kunnen de kinderen ook doen. In de vorm van kinderfeestjes zullen zij op een leuke manier hiermee bezig zijn, wie wil dat nou niet? Kijk eens bij kinderfeestjes voor meer informatie.
Vroeger gebruikte men meer natuurlijke producten dan hedendaags. Nieuwe ontwikkelingen, ontdekkingen laten dit veranderen. Vaak wordt het hierdoor goedkoper of makkelijker, maar niet gezonder.
Het besef voor een goede gezondheid komt nu vaker voor, men gaat meer bewegen, gezonder eten, maar staat er vaak niet bij stil hoeveel slechte invloed bepaalde verzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen, speelgoed etc. op ons lichaam hebben. Bovendien lijdt de natuur ook flink onder die nieuwe “slechte” ontwikkelingen en ontdekkingen.
Door ecologische, duurzame producten aan te bieden in de shop, wil ik graag laten zien wat er allemaal bestaat aan producten die goed zijn voor de natuur en dus ook voor ons. De shop is grotendeels gericht op het kind, maar er is ook een beetje aan mama & papa gedacht, kijk er eens lekker rond!



"Bewust & natuurlijke artikelen voor groot & klein.Kleurrijk leven met de jaarfeesten & seizoenen.Workshops"
Adres: cannenburgerweg 32, 1243 je 's-Graveland (Noord-Holland)
Stad: 's-Graveland
Route: cannenburgerweg 32
Postcode: 1243 je



op zoek naar gerelateerd: Gingerfairy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Definitief Ontharen 't Gooi Definitief Ontharen 't Gooi 351 meter "Thuis" bij Fatima. Behandeling heerlijk. Ontspannen sfeer en een lieve Fat...
You&Me Store You&Me Store 1 km Fashion Shop In Het Duurdere segment merk kleding ,schoenen Laarsen tassen bijoute...
You&Home Store You&Home Store 1 km Concept Store Meubels kleding dealer Chesterfield showroom gespecialiseerd in indust...
Ciraad Ciraad 1 km Ciraad is dé webwinkel vol exclusieve handgemaakte sieraden en mode accessoires. Wij...
Recensies
Er werd nog ingericht. Maar prachtig assortiment.
Super leuke winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid