facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gimeg Nederland B.V.

Gimeg Nederland B.V.

Info

Gimeg B.V. is een gespecialiseerde groothandel in technische-, kampeer- en caravanaccessoires.

Geschiedenis

Gimeg Nederland B.V. is officieel (Benelux) importeur van Truma (Duitsland) producten. Een eigen technische dienst, een uitgebreid service netwerk binnen Europa en scholing aan haar dealers garanderen op deze producten een uitstekende service.

Service en garantie, binnen de daarvoor gestelde voorwaarden, gelden uiteraard ook voor de vele andere kwaliteitsproducten van Gimeg Nederland B.V.
Gimeg Nederland B.V. onderscheidt zich in de markt door haar brede assortiment, goede kwaliteitsproducten, gerenommeerde leveranciers, kennis en inzet van haar medewerkers om in eerste instantie haar relaties en daarnaast ook haar eindverbruikers zoveel mogelijk persoonlijk van dienst te kunnen zijn en te adviseren.



"Gimeg is dé expert in Nederland op het gebied van camping- en sfeerverwarmingsproducten. Met de gerenommeerde A-merken en innovatieve eigen merken van Gimeg wordt elke kampeervakantie een groot succes."
Adres: Strijkviertel 27, 3454 PH De Meern
Telefoonnummer: 0900-3737373
Stad: De Meern
Route: Strijkviertel 27
Postcode: 3454 PH



op zoek naar gerelateerd: Gimeg contact, Gimeg dealers, Gimeg Inloggen, Gimeg gaskachel onderdelen, Gimeg kachel, Gimeg rma, Gimeg Elektrische kachel, Gimeg vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Red Code Red Code 666 meter Goede bedrijf aanrader voor bedrijven
GBI Work 'n Tools GBI Work 'n Tools 667 meter Goede winkel met groot assortiment en ontzettend aardig personeel, ik ga voor schroev...
ALL MODUL BV ALL MODUL BV 886 meter All Modul heeft meer dan 150 jaar ervaring in de medische logistiek binnen ziekenhuiz...
Kinti Coffee Kinti Coffee 965 meter Koffie bij Kinti besteld. 1kg. light roast. De lekkerste koffie die ik ooit heb gekoc...
Bochicacoffee Bochicacoffee 965 meter Koffie bij Kinti besteld. 1kg. light roast. De lekkerste koffie die ik ooit heb gekoc...
Stacaravan-shop Stacaravan-shop 2 km 1 van 2 artikelen teruggestuurd op eigen kosten, bedrijf reageert niet op mails of te...
Recensies
Airco stuk in de garantie. Ik mocht een bedrijf inschakelen die de airco op locatie kwam vervangen. Erg fijn die service net voor het 30 graden wordt. Bedankt voor de afhandeling. Super.
Geweldig mooi bedrijf. Goed georganiseerd magazijn en voorraad beheer. Klaar voor de toekomst
Het bestaat dus nog! In de handleiding van pelletkachel Tromvik en op de site wordt er een contactmogelijkheid geboden met de mededeling dat er binnen 24 uur gereageerd zal worden. 's Avonds een melding gedaan en werd inderdaad de volgende morgen al teruggebeld door een vriendelijke medewerker van de servicedienst die mij telefonisch naar de oplossing van de storing leidde. Kachel snort weer naar tevredenheid. Geweldig!!
Via een kampeerwebsite een Mestic ME-80 espressomachine gekocht. Helaas binnen het jaar stuk gegaan. Vervelend maar kan gebeuren is een stukje techniek. In de tussentijd was de betreffende webwinkel failiet gegaan. Contact opgenomen met Gimeg/Mestic en super geholpen door mevrouw Beyer. Na overleg met de technische afdeling is besloten om een nieuw apparaat op te sturen onder garantie. Super snel en klantvriendelijk geholpen, fijn bedrijf.
Helaas slechte ervaring, na 2 maanden nog steeds geen geld terug van een retour zending. Reageren niet op mail. Terwijl pakket duidelijk al na 3 dagen daar in ontvangst is genomen, tip: koop elders.
Ik heb contact opgenomen met Gimeg/Livn omdat ik een vervangende glasplaat nodig had. De vorige was kapot gegaan tijdens het schoonmaken. Na het mailen van de klantenservice ben ik uitstekend geholpen door medewerkster Mouva. Toevallig lag er nog een glasplaat op voorraad en kon ik deze zo ophalen. Dankjewel voor de hulp en de moeite die je hebt genomen om mij te helpen. Top service!
Heel slecht service en erg onbetrouwbaar. Na 4 weken gebrekkig order en leveringsproces heb mijn verlies geaccepteerd dat ik mijn geld kwijt ben. Ze hebben meerdere webshops op verschillende domaun namen wat op zich erg verdacht.
Problemen met mijn product wat binnen de garantie viel. Klantenservice gebeld en de medewerker heeft geholpen dat ik nog op tijd voor mijn vakantie een vervangend product ontvangen heb. Top service.
Hele slechte service na 2 en half jaar printplaat kachel kapot was te oud deden er niks aan terwijl we allemaal 2 jaar thuis hebben gezeten i.v.m corona dus kachel bijna niet gebruikt en het schandaligst vind ik nog dat ze de oude printplaat wilde hebben en gewoon weg gegooid dit geintje koste ons 500 euro
Product defect na 1 jaar gebruik. Contact gezocht met de klantenservice en direct een vervangend product gekregen. Bedankt voor het snelle afhandelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid