facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gilsing lokale media

Gilsing lokale media

Info

Gilsing lokale media is uitgever van 47 lokale weekbladen in heel Midden-Limburg. Hieraan gekoppeld een digitaal platform.

Geschiedenis

Effectief communiceren
doe je met Gilsing!

Landelijk adverteren als u een lokaal of regionaal bereik hebt? Dat is als schieten met hagel. U raakt altijd wel wat, maar de meeste korrels schieten hun doel voorbij. Wees liever zuinig met uw munitie. Schiet als middenstander met scherp en communiceer lokaal.

Dit kan door middel van de 47 lokale huis-aan-huis- en abonnementbladen van Gilsing die wekelijks bij meer dan 68.000 huishoudens in Midden-Limburg op de mat vallen. Maar meer nog door ook gebruik te maken van het Gilsing platform waarmee u via verschillende kanalen uw gehele doelgroep bereikt.

Alsof u op schoot zit bij
uw (potentiële) klant.



"Bij Gilsing Wonen te Zevenaar vindt u ruim 3500m2 aan prachtige design meubelen van de beste merken zoals Leolux, Design on Stock, Montis, Bert Plantagie, Pastoe en nog veel meer.Laat u inspireren door onze vakkundige adviseurs; zij helpen u graag met kleuradvies en materiaalkeuze óf een geheel vrijblijvend interieuradvies op maat. Heeft u vragen over onze meubelen of diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord."
Adres: Elmpterweg 27, 6042 KJ Maasniel
Telefoonnummer: 0475-322824
Stad: Maasniel
Route: Elmpterweg 27
Postcode: 6042 KJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
We hebben inmiddels heel wat meubels gekocht bij Gilsing Wonen! Het advies was super, de levering zoals verwacht en onze inrichting is echt een plaatje met design meubilair. Blikvangers en naar onze mening geweldig. Een kast, bank en accessoires wordt het volgende project en natuurlijk gaan we naar Gilsing. Wij hebben alleen maar goede ervaringen met deze TOP Woonwinkel! Pia en Ger Philips Brans
Perfect geholpen door Ineke. Ik twijfelde tussen twee banken, maar Ineke gaf nog een tip voor een heel ander model. En die is het uiteindelijk geworden! Dankjewel Ineke. Ben heel blij met de nieuwe bank.
Bij binnenkomst totaal genegeerd door de eigenaar en eveneens de medewerker die niet eens opkeek vanachter haar pc. De eigenaar is ronduit onbeschoft met zijn arrogante blik en houding. We kwamen voor de Koozo banken om te proefzitten. Deze worden op hun site aangeboden. Doodleuk word je verteld door een derde medewerker dat ze deze daar niet hebben staan. Voor niks 150 km gereden. Komt bij dat de overige banken absurde prijzen hebben en ze nul comfort hebben. Nooit maar dan ook nooit weer naar deze zaak!!! Wellicht dat hij wel klanten vriendelijk behandelt die behangen zijn met goud en die met een goed gevulde zichtbare designer portomonnee in hun handen rondlopen.
Fijne winkel om te bezoeken. Alles ruim opgezet en veel keus. In tegenstelling tot andere berichten hier, werd ik netjes welkom geheten en herkend van een eerder bezoek. Heel fijn geholpen en in het gesprek met lekkere koffie met de verkoper werden alle mogelijkheden voor de aankoop getoond en besproken. Een echte aanrader als je op zoek bent naar designmeubels.
Afgelopen zaterdag is mijn Pode bank geleverd. Ik ben er ontzettend blij mee. Dit is mede te danken aan het uitgebreide kleur advies dat ik heb gekregen. Binnenkort maar weer eens een bezoekje brengen voor een nieuwe eettafel! Groet Robert uit Rheden
Moesten in verband met een rit van 1,5 uur een afspraak maken voor een specifiek meubel. Binnengekomen werd je niet begroet of aangesproken. Toen een medewerker gevraagd waar we ons konden melden ivm de afspraak. Bleek de afspraak verkeerd in de agenda te staan. 40 min later toch maar eens gevraagd of wij niet geholpen konden worden. Kregen we denigrerend antwoord en toen zijn we maar weggegaan. Chaotische winkel zonder sfeer of klasse en ongekwalificeerd personeel!
Sinds een jaar zijn wij klant bij Gilsing wonen en dat tot volle tevredenheid! Fijne mensen die je helpen, lekkere koffie, fantastisch assortiment! Hondje wordt ook toegelaten. Wij zijn helemaal tevreden vooral het Nederlandse design, maakt ons helemaal blij. Levering ook helemaal top, fijne mannen. Nu nog even de laatste loodjes met geduld wachten op onze Lilla 2.0. Arina & Fred
Goed geïnformeerd door Frans Jansen die goed geluisterd heeft naar onze woon-wensen.
Vriendelijk, deskundig en zorgvuldig geholpen, door online-shoppen kwam de kleur van de bank niet geheel overeen, logisch. Daar zouden we beter op letten volgende keer. Gelukkig paste ons deze kleur ook!
Erg fijne winkel. Ik kom hier al jaren. Mooie spullen, goede kwaliteit. Ongedwongen sfeer . Men komt zijn afspraken na.Kortom aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid