facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GillyanEvents

GillyanEvents

Info

Vanaf nu officieel �. Gillyan Events bestond al, maar op de achtergrond. Voor al uw evenementen.



"Zingen doe ik het allerliefste. Mensen die aan het einde van mijn optreden naar me toekomen en zeggen dat ze genoten hebben of me complimenteren met mijn mooie stem. Vooral krijg ik heel veel positieve energie van zingen. Een feestje bouwen, een mooi evenement omlijsten of zelfs op een begrafenis dat ene belangrijke nummer als laatste eer brengen .Voor meer informatie, foto’s of mijn agenda kijk op mijn website.Muzikale groetjes,Gillyan"
Adres:
Telefoonnummer: +31628546062
Stad: Purmer


Recensies
Wat een fantastische feest is het geweest. Dankzij jouw fantastische optreden is het feest van mijn ouders heel mooi geweest. Je wist heel goed in te spelen op het publiek en daardoor paste het goed. Zelfs de mensen die echt niet wilden dansen, hebben zich op het eind vermaakt op de dansvloer. En ook met de rustigere nummers heeft iedereen genoten. Voor ieder wat wils dus en fantastisch gezongen. Je bent een topper!
Gillyan is een zangeres met een warme persoonlijkheid die met haar prachtige stem iedereen kan laten voelen waar muziek om gaat. Zij heeft een enorm uitgebreid repertoire en is altijd bereid dat ene nummer wat je graag gezongen wil hebben te leren en voor je te zingen.
Gillyan is een waanzinnige zangeres met een geweldige persoonlijkheid en een passie voor muziek. Zij heeft een breed repertoire waardoor het gegarandeerd een feestje wordt. Op zoek naar een zangeres om jouw feest compleet te maken? Met Gillyan en haar prachtige en warme stem lukt dat zeker!
Gillyan is zo’n geweldig warm mens en dat hoor je in haar stem en je ziet het in haar hele appearance! Ze kan prachtig zingen en brengt een feestje overal waar ze binnen komt!
Als je Gillyan inhuurt om te komen zingen dan weet je zeker dat je een geslaagd feestje hebt. Ik heb al een paar keer het genoegen gehad om een optreden van Gillyan bij te wonen. Met haar mooie stem en haar geweldige repertoire krijgt ze iedereen op de dansvloer. In combinatie met haar man Peter die de muziek verzorgt ben je verzekerd van een geweldig feestje.
Gillyan heeft de bezoekers van KUNSTGENOTEN in beweging in Purmerend een fantastische middag bezorgd. Met de vele herkenbare mee-zingers en mooie ballads werd luidkeels meegezongen. De deelnemers hebben genoten van haar zangkunsten, maar ook van haar warmte en gezelligheid. Wat is ze leuk én lief!
Gillyan maakt elk feest compleet! Naast dat ze kan zingen is het een lief mens met een enorm hart Ze zingt van Nederlands talig tot disco.etc... Met haar erbij is het feest ON!!! Zeker een aanrader om in te huren!!!
Gillyan is mijn favoriete zangeres. Ze zingt echt van alles, van Wim Sonneveld tot Bruno Mars. Als ze zingt is het gelijk een feestje met haar mooie stem, echt vanuit haar hart. Ook mengt ze zich gezellig tussen het publiek, wat het een persoonlijke belevenis maakt. Kortom: Iher and her voice.
Gillyan geeft met haar warme stem je feest net dat beetje meer. Van een hollandse meezinger tot een mooie ballad die bij je binnenkomt. Samen met haar man Peter DJ Pawana staat uw avond garant voor meezingen en dansen.
Gillyan is een warme persoonlijkheid en volgt haar hart en passie. Dat voel en zie je terug in haar optredens ! Altijd gezellig en oprecht , het plezier spat eraf! Van binnen en buiten een mooi mens ! Ik zeg boeken voor uw feestjes en partijen , succes en gezzeligheid gegarandeerd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid