facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gijsberts

Adres: Vlijtseweg 190 , Apeldoorn 7317 AM, NL
Telefoonnummer: 055 521 9175
Stad: Apeldoorn
Route: Vlijtseweg 190
Postcode: 7317 AM



op zoek naar gerelateerd: Gijsberts Apeldoorn openingstijden, Gijsberts montage, Tegels Apeldoorn, Badkamers Apeldoorn, Keukens Apeldoorn, Sanitair Apeldoorn, Badkamer Outlet Apeldoorn, Tegeloutlet Apeldoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haardenexpert B.V. Haardenexpert B.V. 383 meter We hebben een uitstekende ervaring met de Haardenexpert, in het bijzonder met onze ve...
De Zevenster gebruikte kachels De Zevenster gebruikte kachels 1 km Oplichter eerste klas, beter gelijk je geld weggeven dan hier.
Gils Bouwservice en Onderhoud Gils Bouwservice en Onderhoud 1 km Via de woningbouw hun gehad voor het vernieuwen van de keuken maar na 2 kansen gehad ...
Artisteen Natuursteen Apeldoorn Artisteen Natuursteen Apeldoorn 3 km Bedankt voor de snelle handeling, binnen 1 week hebben ze nieuwe tegels gezet in me h...
Mulder Schouw en Interieurbouw, G J Mulder Schouw en Interieurbouw, G J 3 km Wij willen graag onze ervaring delen, onze auto vandaag opgehaald en alles keurig naa...
Alldoors Alldoors 3 km Heel prettige ontvangst in de winkel met een heel mooie selectie deuren en beslag en ...
Roeloffzen Roeloffzen 4 km
Recensies
Wij hebben wat rondgekeken naar badkamers. Mooi om te zien maar geen idee mbt de prijzen. Geen behulpzame medewerker die ons van advies diende. Hadden we ook niet om gevraagd. Dit was slechts een oriënterend onderzoek.
Afgelopen vrijdag gingen wij langs voor een nieuwe badkamer. Allereerst kon er bij binnenkomst al geen goedemorgen af, verder niemand die even naar je toe komt om te vragen of ze je kunnen helpen. Druk met bezoekers was het ook niet dus daar kan het niet aan liggen. Gemiste kans, mooie spullen maar klantvriendelijk niet bepaald. Jammer!
Zelfs als ik aangeef dat ik wil kopen word ik van het kastje naar de muur gestuurd. Achteruit geleund in zijn stoel wijst de werkgever mij achteloos naar de koopjehoek. Na een half uur rondlopen kwam er weer niemand tweede keer om te helpen. Jammer.
Wij hebben de keuken, badkamer, vloer en later de wc verbouwd. De eerste drie in een periode dat net na Corona alles weer open mocht. Hierdoor had Gijsberts het ontzettend druk en liep niet altijd alles even vlekkenloos, dit had niet zozeer met Gijsberts te maken maar vooral de periode/druk waar ze in zaten. Na een teleurstelling heeft Gijsberts dit erg goed op gepakt en zijn we 100% tevreden over de service, kwaliteit en deskundigheid! Een gevestigde naam in de regio die zijn afspraken nakomt!
7 maanden geleden nieuwe badkamer uitgezocht. Met een verkoper aan de tafel gezeten en onze tekening laten zien. Door de verkoper eea aangepast en perfecte voorlichting cq toelichting informatie over de producten en meedenken met ons. Ruime keuze in producten. Vriendelijk personeel en goede service, top service. Onze bad werd niet op tijd afgeleverd, geen probleem, konden zo een ander uitzoeken. Zonder extra kosten Onze douche cabine was niet goed, geen probleem, ze regelde een nieuwe cabine, zonder iets bij te betalen. Geweldige service. Kan iedereen aanraden bij Gijsbers. Zoals altijd perfect en vakkundig geholpen.
Al diverse malen bedrijf bezocht. Altijd goede service en voorlichting/toelichting over producten. Om deze reden dan ook toilet + toiletbril hier aangekocht ondanks dat de prijs iets hoger lag dan online. Goede service is dat meer dan waard. Wat na het sluiten van de koop pas duidelijk werd niet door mij nagevraagd dat de bezorgkosten 35 km € 175 bedroegen terwijl deze bij het online bedrijf € 0,00 was. Dit zal bij de volgende aanschaf wel meegewogen gaan worden.
Druk..oké maar personeel gaf ons de indruk dat geen zin hadden die dag.geen vriendelijkheid of iemand die wat zei.
Erg fijne winkel met ruime keuze en goede adviezen. Hier is de klant nog koning en er wordt altijd meegedacht voor een juiste oplossing. Hier alle producten voor onze badkamer gekocht. Veel advies gekregen. Echt een aanrader. Super service.
Matige kwaliteit. Leveringstermijn belachelijk lang. Als het dan geleverd wordt heeft het schade en probeert men je af te schepen met een bedrag ver onder het aankoopbedrag. De ene ster is voor de douche deur want die is keurig ingemeten en geplaatst.
Wauw! We zijn zo tevreden over de service van Gijsberts! Gijsberts heeft bij ons de keuken geplaatst, de pvc vloer gelegd en de materialen voor de badkamer geleverd. Het eindresultaat is prachtig. De enige winkel waar we ons gehoord en goed geïnformeerd voelden. Er werd naar ons geluisterd en het personeel deed er alles aan om onze wensen in vervulling te laten gaan. Alles verliep volgens afspraak, regelmatig is er laagdrempelig contact en de materialen zijn van goede kwaliteit. John en Yvonne: Bedankt! Als we ooit toe zijn aan vervanging komen we hier zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid