facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gij & Ik

Gij & Ik
Adres: Ridderplein 35, 5421 CX Gemert, Nederland
Telefoonnummer: 0492 730 123
Staat: Noord-Brabant
District: Gemert-Bakel
Stad: Gemert
Route: Ridderplein
Huisnummer: 35
Postcode: 5421 CX


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 12:00–01:00
woensdag: 12:00–01:00
donderdag: 12:00–01:00
vrijdag: 12:00–03:00
zaterdag: 12:00–03:00
zondag: 12:00–00:00

Recensies
Beetje het idee van bruin eetcafe.nLekker gegeten. De keuze is niet reuze!
Gezellige lunch/bar met groot terras midden op het Ridderplein in Gemert. Grote keuze uit speciaalbieren en cocktails, dit in combinatie met één van de grote lekkere borrelplanken is echt top.
Lekker gegeten bij Gij&Ik. Ruime bierkaart 200! maar helaas was het geen biertijd voor mij. Mooi gelegen gezellig terras. Vriendelijke en snelle bediening, dat was ook heel prettig. Komen we zeker vaker terug!
Jongens toch! Als een brasserie meer dan 20 merken tripels op de kaart heeft staan waaronder Paix Dieu! dan zijn die 5 sterren eigenlijk al binnen, wat mij betreft.nMaar er is meer bij Gij & Ik, tegenover het Gemertse kasteel. Een smaakvol interieur. En, anno zomer nóg belangrijker: een terras dat qua stoelmeubilair geen eenheidsworst is.nDe Gij & ik-burger met malse frietjes was top, net als de bediening. En die Paix Dieu? Goddelijk natuurlijk! Niet te veel drinken, anders raak je je hoofd kwijt, daar hartje Gemert.
Wij hebben hier een jubileum gevierd in de biertuin.nEen prachtige sfeervolle locatie met voldoende ruimte. De afstemming vooraf verliep vloeiend. De bedrijfsleidster weet waarover ze praat en kan de wensen prima vertalen naar een gestroomlijnd feestje.nAlle afspraken zijn waar gemaakt en nagekomen.nLeuke vlotte ervaren bediening met oog voor de gasten en hun behoeften.nBorrelplanken waren goed verzorgd.nnGeen verassingen achteraf alles was dik in orde!nnWij bevelen Cafe Gij&Ik zeker aan. Zij maken mede jouw gelegenheid tot een succes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid