facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gigapret Attractie- en Partyverhuur

Gigapret Attractie- en Partyverhuur

Info

Gigapret de specialist in het verhuren van Attracties en Partyartikelen!

Geschiedenis

Verhuur van springkussens, attracties en spellen.

Uw totale leverancier en/of organisatie van uw evenement, bedrijfsfeest, buurtfeest of verjaardag.
Gigapret regelt het voor u!

Wij zijn gevestigd in Bemmel, centraal gelegen in Gelderland, tussen Arnhem en Nijmegen.

Bij ons betaalt u geen borg voor de
huur, mocht dit bij een artikel wel zo
zijn dan geven wij dit bij u aan.

Bij het huren van meerdere artikelen, kunnen wij u een leuke korting geven.
Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.

Bezorgen van attracties behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn gevestigd in Bemmel, centraal gelegen in Gelderland, tussen Arnhem en Nijmegen.


Gigapret
Handelstraat 10
6851 EH HUISSEN
Telefoon: 0481-355728
Gsm: 06-18877377
Email: [email protected]



"Verhuur van springkussens, attracties, en spellen.Verhuur van snackwagens bij u op locatie.Uw totaal leverancier en/of organisatie van uw evenement, bedrijfsfeestje, buurt feest of verjaardag. Gigapret regelt het voor u!Bij ons betaalt u geen borg voor de huur, mocht dit bij een artikel wel zo zijn dan geven wij dit bij u aan.Bij het huren van meerdere artikelen, kunnen wij u een leuke korting geven.Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% of 9% BTW.Bezorgen van attracties behoort tot de mogelijkheden."
Adres: Handelstraat 10, 6851 EH Huissen
Telefoonnummer: 0618877377
Stad: Huissen
Route: Handelstraat 10
Postcode: 6851 EH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Dichte springkussen huren, Attracties huren, Springkussen huren Nijmegen, Stormbaan huren Nijmegen, Stormbaan huren Wijchen, Springkussen Gelderland, Spelverhuur Nijmegen, Attractie huren volwassenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
StairKees StairKees 6 km Leuke voorstellingen met pit voor jong en oud. Bovendien kun je hier ook nog eens in ...
Kleine Kees Kleine Kees 6 km Theater kees is echt zoooo'n geweldig gebouw! Ik zit er zelf bij stairkees, en het zi...
Koperen Kees Koperen Kees 6 km Fantastisch groep spelers die elk jaar onwijs mooie en leuke voorstellingen maakt.
Taped Photobooth Taped Photobooth 7 km Taped Photobooth Festivals I Weddings I Events verschillende concepten mogelijk Cont...
Atelier4akker Atelier4akker 7 km Bij Atelier4akker kun je mozaïek cursussen, eenmalige workshops doen en kinderfeestje...
Recensies
Afgelopen zondag een eenhoorn spring kussen gehuurd. Prima service met ophalen en wegbrengen, het kinderfeestje was een groot succes zeker door het springkussen. Wij bevelen dit bedrijf daarom zeker aan.
Goeie service, 2 bestellingen makkelijk samengevoegd. Alles op tijd geleverd en iedereen veel plezier gehad van de verschillende oudhollandse spellen en het springkussen. Aanrader!
Wij hebben ze met het buurtfeest ingehuurd. Wat betreft attracties waren ze netjes op tijd maar alles is wel gedateerd. Wij hadden een frietkraam; dat was regelrecht een ramp niet de afgesproken tijd gestaan, hij kwam te laat en ging te snel weg en kwaliteit van de friet en snacks was ook slecht,.veeel klachten gehad. Al met al niet blij!
Vandaag weer een mooie stormbaan mogen ontvangen van Dhr ten Westenend Bedankt voor de fijne samenwerking het feestje was enorm geslaagd volgend jaar weer mvg fam van Beers
Patatkraam willen huren op zondagmiddag. Lang verhaal kort: uiteindelijk geen patatkraam meer gezien. Slechte communicatie op het allerlaatste moment. Mensen gingen met een lege maag naar huis. Erg jammer, want er waren van tevoren duidelijke afspraken gemaakt. Geen goede service en geen goede reclame.
Afgelopen zaterdag deze firma ingeschakeld voor mijn 30e verjaardag. Een patatkraam gehuurd om zo zorgeloos en zonder stress 32 weken zwanger te kunnen genieten van patat en snacks voor ons en de 50 andere gasten met veel kids netjes een tijd afgesproken via de mail/ paar keer bevestigd. Echter op de dag zelf kwam de patatkraam niet opdagen.. de kids stonden al op de uitkijk aan de weg. Na 5 keer gebeld te hebben kreeg ik meneer te spreken die mij vertelde dat ze zich vergist hadden met het opschrijven van de tijd. Anderhalf uur later was dan eindelijk de patatkraam gearriveerd. Helaas hadden al een aantal gasten met kinderen besloten naar huis te gaan ivm bedtijd kleintjes. Ook over de patatkraam waren we niet tevreden. Snacks en patat konden mensen niet tegelijk bestellen ivm één frituurpan/temperatuur verschil met bakken. Meneer had ook geen afvalbakken bij zich, en stroom moest uit onze schuur komen. Enthousiast en soepel over patat/snack afname was helaas ook niet het geval. Wel korting gekregen op eigen verzoek door het veelte te laat arriveren van de patatkraam, vond dat zelf niet meer dan logisch. Kortom zou het bedrijf zeker niet aanbevelen, het heeft echt mijn verjaardag verpest door alle stress en het niet nakomen van de gemaakte afspraken.
16-04 Het springkussen Minions gehuurd, betalen, inladen en plezier hebben. De rest van de dag de aanwezige kinderen niet meer gezien.
bedrijf had per ongeluk stormbaan dubbel geboekt, maar heeft dit prima opgelost. fijn bedrijf!
Gigapret is een prettig bedrijf om mee te werken en ze vragen een nette prijs. Wij huren iedere zomer een aantal dingen en het is altijd van goede en schone kwaliteit. Ook denken ze goed mee en zijn flexibel.
Goed geholpen leuke luchtkussens
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid