facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gigantisch.nl

Info

Gigantisch staat voor goede service, scherpe prijzen en kwalitatief goede producten. We hebben ons gespecialiseerd in niche markten. Wij durven te zeggen dat we heel veel verstand hebben van kasten, deuren, horren en keukenrenovatie. Alles op maat!



"DeurengigantKastengigantKeukengigantHorrengigantLichtkoepelgigant"
Adres: Nijverheidsweg 10, 1442 LD Purmer, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31852102350
Stad: Purmer
Route: Nijverheidsweg 10
Postcode: 1442 LD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Deurengigant, Binnendeuren nl, Kastengigant Hoofddorp, Kasten op maat Purmerend
Recensies
Als je veel geld uit wil geven, je er geen problemen mee hebt dat afspraken niet nagekomen worden of als je eens fijn je geduld op de proef wilt stellen, dan is dit een goed bedrijf. De enigen die prima werk hebben geleverd waren de monteurs, maar ik ga nooit meer met dit bedrijf in zee.
Op de site stond levertijd 10 werkdagen. Toen ik eenmaal besteld had kreeg ik ma 2 weken een mail dat de levering 10 weken ging duren. Exact dezelfde deuren standard maat, standard beslag stondenn op dat moment nog steeds op de site met een levertijd van 10 werkdagen. Bedrijf weet dat ze niet tijdig kunnen leveren maar laten je eerst bestellen en aanbetalen. Toen ik de klant en service hierover informeerde gaf de medewerker aan dat ze niks met die info kon en het klonk ook niet echt alsof het haar iets boeide. Nu zijn we ruim 13 weken verder en heb ik nog steeds geen levering ontvangen. Tamelijk slecht bedrijf. Leuke website maar daar houdt het ook mee op... Lekker ergens anders kopen tenzij je jaren de tijd hebt
Horrengigant.nl is onderdeel van dit bedrijf en echt waardeloos! Na 3 maanden nog steeds geen oplossing voor hordeur wat niet het juiste profiel heeft voor mijn hordeur. Een onderprofiel ontbreekt en nu kan ik een L-profiel op lengte gezaagd voor 40 euro bij ze kopen. Dus ik ga het zelf wel oplossen met een een profiel van de bouwmarkt i.p.v. via deze oplichters!!!! De hor zelf ziet er netjes uit, deze is geproduceerd door Horren Industrie Nederland horrengigant doet niets zelf. Als je een goede hor wil, bel Horren Industrie en vraag waar je deze kan kopen ze leveren niet aan particulier maar koop NIET bij Horrengigant….
Heel slecht! Ik moest eerst 1 maand op een inmeting afspraak wachten. 10 dagen na de afspraak heb ik nog steeds geen offerte gekregen. Ik heb paar keer naar het bedrijf gebeld en ik zou de offerte "vandaag" krijgen maar helaas.... Hele slechte service!
Steigerhoutgigant.nl is echt slecht voor bijna 1000 euro aan hout besteld levering veel te laat. Zaagwerk absoluut door amateurs​ gedaan!! verschrikkelijke afwerking van het hout . Kortom waardeloos ! Nooit bestellen !
Ondanks Corona, was er alle tijd om rustig te kijken en advies in te winnen en offertes te laten opstellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid