facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Giga Meubel

Giga Meubel

Info

Giga Meubel biedt, op het gebied van living, een bijzondere combinatie tussen het vormen van een unieke uitstraling en betaalbare luxe. Onze showroom kan je vinden in Soest en Wommelgem.

Geschiedenis

‘Always remember to fall asleep with a dream and wake up with a purpose’. Alex en Marcia van Drenth zijn 5 jaar geleden op het idee gekomen om een meubelzaak te beginnen, onder het motto ‘sky is the limit’ hebben zij in 2012 de eerste vestiging geopend in Tiel en de webshop ging in hetzelfde jaar online.

In de afgelopen 5 jaar heeft Giga Meubel zich ontwikkeld tot een groot en bekend begrip in de meubelbranche. Na deze enorme groei in een paar jaar tijd, is in november 2014 de tweede vestiging geopend in Soest en in 2017 een vestiging in Wommelgem, België! Onze grote kracht is dat we zelf onze meubels importeren, uitzoeken en/of laten maken in het buitenland. Hierdoor bieden we een breed en divers aanbod van betaalbare luxe meubelen en accessoires.

‘Don’t be afraid of being different, be afraid of being the same as everyone else’. Het motto van Giga Meubel is om anders dan anderen te zijn binnen de meubelbranche. De klant komt naar Giga Meubel, omdat de meubelen die verkrijgbaar zijn op de woonboulevard niet meer prikkelen en inspireren. Giga Meubel combineert verschillende stijlen en biedt industriële, new vintage, retro en lifestyle meubelen. Dit vormt een bijzondere combinatie tussen het vormen van een unieke uitstraling en betaalbare luxe op het gebied van living.

Waarom heten we Giga Meubel? We hebben een gigantisch aanbod van verschillende (bovengenoemde) stijlen, die samen een unieke uitstraling bieden binnen de verschillende leefruimtes in huis. Met deze naam hebben we een enorme klantenkring opgebouwd en de nodige naamsbekendheid gecreëerd.

Wij vinden het leuk om jullie een kijkje te geven in onze dagelijkse bezigheden en nieuwe producten. Alex brengt meerdere malen bezoeken aan exclusieve inkoopadressen en meubelmakerijen in het buitenland, maar ook houden wij de laatste trends bij op het gebied van living. Via Social Media kun je ons dagelijks volgen, maar ook met vragen en leuke tips kan je via deze kanalen bij ons terecht.

Onze taak

Wij leveren een bijdrage aan het vormen van een unieke, luxe en betaalbare woonomgeving.

Label

‘Don’t be afraid of being different, be afraid of being the same as everyone else’. Het motto van Giga Meubel is om anders te zijn binnen de meubelbranche. Onze grote kracht is dat we zelf onze meubels importeren, uitzoeken en/of laten maken in het buitenland. Giga Meubel combineert industriële, new vintage, retro en lifestyle meubelen. Dit vormt een bijzondere combinatie tussen het vormen van een unieke uitstraling en betaalbare luxe. Met twee vestigingen en een webshop, heeft Giga Meubel zich de afgelopen drie jaar weten te positioneren als een groot en bekend begrip in de wereld van living. Onze showroom kan je vinden in Soest en Wommelgem.

Producten

Tafels, stoelen, kasten



"Giga Meubel is inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen de meubelbranche. Onze grote kracht is dat we onze meubels zelf ontwerpen, importeren, uitzoeken en/of laten maken in het buitenland. Hierdoor bieden we een breed en divers aanbod van betaalbare luxe op het gebied van living.Met een winkel in Nederland en in Belgie."
Adres: Kerkstraat 58, 3764CV Soest (Nederland)
Telefoonnummer: 035-8796032
ln.lebuemagig@ofni
Stad: Soest
Route: Kerkstraat 58
Postcode: 3764CV


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: giga meubel wommelgem, giga meubel korting, giga meubel antwerpen, giga meubel tv meubel, giga meubel review, giga meubel barneveld, giga meubel openingstijden, giga meubel wommelgem openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Middelman wonen Middelman wonen 889 meter Alternatieve woonwinkel. Vriendelijk personeel waar de klant nog centraal staat. Vold...
Pronto Wonen Pronto Wonen 924 meter Prima meubelwinkel, geen opdringerig personeel en prijzen van redelijk betaalbaar tot...
MMS Meubel Maatwerk Soest MMS Meubel Maatwerk Soest 1 km Meubel Maatwerk Soest heeft voor iedere ruimte een oplossing voor een stijlvol en eff...
Silvijn Wonen Silvijn Wonen 2 km Silvijn Wonen (voorheen Silvijn Meubels) verkoopt stoere tafels, boomstamtafels, suar...
Roni Slapen Roni Slapen 2 km Perfecte service, snel en plezierig geholpen.
Van Soest Woonwinkel Van Soest Woonwinkel 2 km Slechte ervaring met eigenaren van deze woonwinkel. Hele mooie kast hadden ze geplaat...
Nice Living Nice Living 3 km Nice Living dé woonwebsite met landelijke meubels. Voordelig en scherp geprijsd doord...
KinderKamerinstijl.nl KinderKamerinstijl.nl 26 km Kinderkamerinstijl.nl is het online warenhuis voor bijzondere én betaalbare producten...
Recensies
Heel tevreden over mijn bestelling bij giga meubel. De kast die ik zo graag wou eindelijk bij ons. De isa visgraat groot . Echt een mooi stuk, precies zoals in de winkel. Toen ik ze bestelde kregen we wel te horen dat er jammer genoeg een langere leveringstermijn op zat. Dit komt tegenwoordig wel vaker voor ,ook in andere winkels.... Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levertermijn en hoe ik een leverafspraak kon inplannen. Levering gebeurde correct en mooi op tijd. Kast kwam zeer goed ingepakt aan en zonder beschadigingen. Wel moest ze is gepoetst worden. Dit deed ik met een microvezel doek en schoon water. Het is trouwens echt een stevige kast en loodzwaar. Ongeveer 105 kilo. Wij zijn alvast super tevreden. Enkele maanden geleden ook een kast gekocht in de winkel. Dit was tevens een zeer mooi en zwaar meubel voor de tv. Voor ons was gigameubel een prettige ervaring. Jammer van de lange levertermijn anders 5 sterren.
Giga mooie barkrukjes besteld bij giga meubels ze staan perfect bij mijn nieuwe keuken.... En wat een service donderdag 09,30 uur besteld en vrijdag om ongeveer 15,00 uur geleverd door een vriendelijke chauffeuse. Het in elkaar zetten was een fluitje van een cent. Ik ben er bijl mee bedankt giga meubelen met vriendelijke groet simone
We hebben 3 Wandpanelen besteld, deze zijn beschadigd afgeleverd. Na mail contact, hebben we een omruil in kunnen plannen. Echter moeten we een week hiervoor wachten. Nu zitten we met 3 lange panelen van 2,7 meter in huis die in weg liggen. Ook moet ik een vrije dag opnemen om de bezorger te kunnen ontvangen, vanuit Giga Meubel geen enkel empathie. Voor ons de laatste keer dat we hier bestellen.
Ik zocht een leuk tv-meubel, net even anders dan anders. Een paar jaar geleden heb ik al mooie kasten heb gekocht bij Gigameubel en ook nu slaagde ik weer bij hen: Gigameubel heeft een ruim aanbod leuke artikelen van goede kwaliteit en tegen een nette prijs. We zijn superblij met ons retro-meubel, het is nog mooier dan op de website!
Fijne winkel, leuke spullen en een eigen parkeerplaats. Wij hebben een mooie kast en lamp gekocht.
Ontzettend ontevreden over gigameubel en de klantenservice. Een defecte kast ontvangen, waarna er een nieuwe afspraak werd gemaakt om opnieuw een kast te leveren. Op de dag van de levering een mail ontvangen dat de kast echter niet voorradig was. Tot 2 maal toe dus voor niets thuis gebleven. De optie aangeboden gekregen geld retour te ontvangen, hierop aangegeven dit te wensen, waarop vervolgens niet meer op de mail is gereageerd. Klantenservice zowel via de telefoon als chat ontzettend slecht bereikbaar en onvriendelijk in contact. Ik bestel hier nooit weer iets en kan iedereen hetzelfde aanraden.
Bartafel geleverd gekregen. Piepschuim zat vastgeplakt aan het tafelblad waardoor de lak over de gehele lengte van het blad is beschadigd. Een goedje opgestuurd te kregen om te kijken of het hiermee opgelost kon worden, helaas niet. Opnieuw contact gezocht met de klantenservice. Ze konden een minimaal bedrag korting geven. Niet te spreken over de service: er wordt niet eens gevraagd of de tafel omgeruild moet worden en wordt enkel een minimale korting aangeboden. Verdrietig! Veel geld betaald voor een nieuwe tafel en dan krijg je een tafel met beschadiging en daar wordt niks mee gedaan. Dus hoop dat als je er wat besteld dat ze achteraf geen service hoeven te verlenen want dat zou ik ergens anders heen gaan.
Tafel is precies wat ik gehoopt had. Levering was ontzettend snel en de tafel was erg gemakkelijk om in elkaar te zetten. Volgende keer weer Giga Meubel!
Wij hebben een aantal weken een salontafel en een tv meubel besteld bij giga meubel. We konden hierna aangeven wanneer we de levering konden ontvangen en het is op deze dag ook gebracht. Van te voren geven ze een tijdsperiode van ongeveer 2 uur aan wanneer ze kunnen komen. Zowel de salontafel als de tv meubel zagen er beide zeer goed uit. Erg blij met de aankoop!
Mijn ervaring met dit bedrijf gewoon weg schandalig. Meneer uw tafel en stoelen zijn er binnen 8-12 weken 4-5 maanden later zijn ze er nog niet. Een tegemoetkoming ? Wat denk je zelf tuurlijk niet. Ohja en als ze de producten komen leveren denk maar niet dat ze het in elkaar zetten want dan krijg je het antwoord wij leveren tot de drempel Thats it. Voor een ieder die hier ooit wat wilt kopen houd je geld in je zak en ga aub ergens anders kijken bespaart je een hoop geld tijd en stress want dit is het schandaligste bedrijf dat ik ooit meegemaakt heb.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid