facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gift of Life

Gift of Life

Info

Stichting Gift of Life

Geschiedenis

De stichting bestaat uit mensen die elkaar aanvullen en versterken. Zowel de verscheidenheid als de eenparigheid brengen een krachtige samenwerking tot stand. Er is geloof in de kracht van Gods Woord, verantwoordelijkheid in de verkregen autoriteit met liefde, geduld en bewogenheid voor mensen.

Onze taak

Stichting Gift of Life is opgericht in maart 2011 vanuit het geloof en de ervaring dat God mensen verandert.
Gift of Life wil mensen leiden naar het leven dat Jezus in alle volheid geeft

De gevolgen zijn een permanente verandering en een merkbare impact op de omgeving, zodat ook anderen het leven van Jezus ontdekken, ontvangen en kunnen doorgeven.

Woord van God
Het Woord van God is levend en krachtig.
We bieden Bijbels onderwijs aan in verschillende vormen, zoals het houden van effectieve onderwijsseries en beschikbaar stellen van pakkend studiemateriaal.

Kracht van de Geest
Gods Geest werkt door verschillende gaven heen die tot opbouw zijn van velen. We geven ruimte aan door het organiseren van krachtige bijeenkomsten waar profetie, genezing, kennis en openbaring is.

Mensen zijn verschillend en hebben verschillende roepingen. Daarom werken we met meerdere personen om ook op die manier veelzijdig te zijn.

Producten

Cursussen, Seminars, Campagnes etc.

Adres: Akkerroos 25, 3892XM Zeewolde
Telefoonnummer: 0365224383
ln.efilfotfig@ofni
Stad: Zeewolde
Route: Akkerroos 25
Postcode: 3892XM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YouSee-Zeewolde YouSee-Zeewolde 346 meter Jongerenreis naar Oekraine.
Schuilhof Schuilhof 351 meter Hier heb ik ruim 7 jaar gekerkt. Fijne gemeente.
Ladies United Ladies United 522 meter Ladies United is een onderdeel van de EGZ. Activiteiten voor vrouwen in Zeewolde om e...
Protestantse Gemeente Zeewolde Protestantse Gemeente Zeewolde 959 meter Doopdienst met mooie preek van de domina. Veel zang en muziek. Veel aandacht voor de ...
NGK Zeewolde - Het Kruispunt NGK Zeewolde - Het Kruispunt 2 km Ik was uitgenodigd om te eten, het was geweldig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid