facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gieze Auto's

Gieze Auto's

Info

Tweedehands auto's in een zeer gevarieerd aanbod!

Geschiedenis

Gieze Auto’s is een geheel nieuw autobedrijf van een jonge ondernemer uit een ondernemende familie. Wij verkopen goede tweedehands auto’s in een zeer gevarieerd aanbod. In welke categorie u een tweedehands auto zoekt, Gieze auto’s kan u altijd een passend voorstel doen. Voordat wij de auto in de verkoop plaatsen worden alle auto’s grondig gereinigd. Wij garanderen u dat een gekochte auto bij ons bedrijf eerst wordt onderworpen aan een grondige inspectie. Inruilen van uw auto is bij Gieze auto’s geen enkel probleem. Wij streven naar een hoge klanttevredenheid en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot het kopen van een auto.

Adres: Hanendorperweg 81, 8166JH Emst
Telefoonnummer: 0682341780
Stad: Emst
Route: Hanendorperweg 81
Postcode: 8166JH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stokhof Minicar Brommobielen Stokhof Minicar Brommobielen 1 km En bedrijv van het platteland makkelijk als je daar en auto koopt niet moeilik doen ...
Honda Wesselink Honda Wesselink 1 km Keurig autobedrijf, goede service en zeer vriendelijk personeel!
Recensies
OPGEPAST, deel 2 !!! 1 ster is nog teveel voor Gieze Auto’s. Helaas werd de review van Andre van Gelder pas geplaatst nadat wij in praktisch dezelfde situatie terechtgekomen waren! Je denkt een leuke, goede auto te kopen met drie maanden garantie.... helaas was het inroepen van de garantie nodig. In eerste instantie voor een “kleinigheidje”, hier begon het gelazer. Na vele contactpogingen met meneer zelf, contact opgenomen met zijn monteur. Gelukkig, deze man is een stuk behulpzamer. Uiteindelijk opgelost, moest wel weken duren. Helaas volgden er nog 2 grotere gebreken waar hij garantie voor had gegeven. Nou niets is minder waar. Garantie geeft hij maar hij staat er totaal niet achter!!! Zo kan iedereen garantie geven. Op het moment dat je de handtekening voor aankoop gezet hebt, zit meneer met zijn telefoon te spelen. Achteraf.... al geen goed gevoel! Als het dan op garantie aankomt geeft meneer niet thuis, zit hij in de auto of in het buitenland en kan niet bellen of neemt gewoonweg niet op! Na mailtjes, telefonische pogingen en uiteindelijk appjes lekker zakelijk... komt er af en toe een reactie. Afspraken qua garantie en betalingen worden niet nagekomen, dus beste mensen wees gewaarschuwd!!!!!!
Een aantal weken terug een mooie Peugeot 206, van 2005 met weinig km gekocht bij Gieze auto's, na een week een kleine olie lekkage geconstateerd, de auto is keurig thuis opgehaald, een nette leenauto gehad, en ze hebben de koppakking vervangen!! Lekkage verholpen!! Voor ons top service! Gieze auto's bedankt voor de nette service!!
Heb een half jaar geleden een Suzuki Swift bij Gieze Auto's gekocht, auto netjes afgeleverd en sindsdien geen enkele klacht met de auto. Klasse !
Prima advies een degelijke auto voor weinig geld.
Correct en goed behandeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid