facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gierkink Makelaars

Gierkink Makelaars

Info

NVM Makelaar-flexibel-korte lijnen en een klantgerichte persoonlijke werkwijze.

Geschiedenis

Lid NVM. Kantoor met persoonlijke benadering & aandacht voor de klant. Eerlijke, zakelijke & doortastende werkwijze. Aan- verkoop woningen. Bedrijfs OG. Gevestigd in het centrum van Lichtenvoorde en actief in Lichtenvoorde, Groenlo, Winterswijk, Eibergen, Aalten en omgeving.



"Ons NVM Makelaarskantoor in Lichtenvoorde kenmerkt zich door professionaliteit, adequaat handelen en een persoonlijke benadering. Op onze website vindt u het laatste aanbod aan woningen en bedrijfspanden in de regio Lichtenvoorde, Groenlo, Winterswijk, Eibergen, Aalten, Zieuwent, Harreveld, Lievelde, Vragender, Marienvelde en Zwolle."
Adres: Patronaatsstraat 1, 7131 CD Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0544-377444
ln.knikreig@ofni
Stad: Lichtenvoorde
Route: Patronaatsstraat 1
Postcode: 7131 CD



op zoek naar gerelateerd: gierkink makelaars nvm patronaatstraat lichtenvoorde, funda lichtenvoorde, ok makelaar lichtenvoorde, huizen gierkink, pillen makelaar, makelaar groenlo, steentjes makelaar, funda groenlo
Recensies
Na de eerste kennismaking hadden wij gelijk een goed gevoel. Gierkink is deskundig en altijd goed voorbereid. Gierkink communiceert snel en duidelijk, waardoor alles soepel verloopt email, whatsapp-bericht en / of telefoon. Dit geeft vertrouwen. Door de aankoop en verbouwing van onze nieuwe woning hadden wij geen tijd om de verkoop van deze woning "erbij" te doen. Daarom gekozen voor Gierkink om de verkoop van onze woning te verzorgen. Gierkink heeft ons altijd voorzien van de juiste adviezen en begeleiding om de verkoop tot een goede afronding te brengen. Ook de medewerkster op kantoor verdient een dikke pluim voor haar goede communicatie en het inplannen van alle afspraken omtrent de verkoop. Wij kunnen iedereen Gierkink Makelaars aanraden!
Mijn makelaar heeft mij in alles, van begin tot het einde, meer dan uitstekend begeleid en geadviseerd. Hij was voor alle partijen een uitermate prettige gesprekspartner, ter zake kundig, initiatiefrijk, anticiperend, integer en betrokken. Altijd net een stap verder vooruitdenkend, met een zeer brede kennis van de markt en marktpartijen. En dan ook nog altijd goedgemutst! Ik beveel deze makelaar van harte aan, zowel bij aankoop, verkoop als taxaties
Goede ervaring met deze makelaar die deskundig is en een normale zakelijke houding heeft. In ieder geval GEEN gladde praatjesmaker.
Deskundige service en begeleiding, goede afhandeling in zijn geheel ! Gewoon een goede makelaar met kennis van zaken.
Deze makelaar houdt er bedenkelijke activiteiten op na. Je bent geïnteresseerd in een woning, maakt een bezichtigingsafspraak, je wacht op de bevestiging van de afspraak die niet komt en dan ineens blijkt dat de woning al verkocht is. Transparantie is een eerste vereiste voor een makelaar. Helaas ontbreekt dat hier volkomen. Geen aanrader.
Wij hebben Silvio Gierkink ingeschakeld bij de koop van ons huis. Gedurende de lastige periode van Corona en de wilde huizenmarkt toonde hij zich als een vakkundige en plezierige makelaar. De combinatie van verstand en verstandig. Hij adviseerde op het juiste moment nee en heilp mee de definitieve keus te maken. Kortom - een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid