facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Giantstore van Bakel

Giantstore van Bakel

Info

Welkom op de Facebook pagina van Giantstore van Bakel, 'De fietsspecialist' van Bennebroek.
Als GIANT specialist staan bijna alle modellen in de winkel.

Geschiedenis

Wij bieden een ruim assortiment aan mountainbikes, stads-, toer en racefietsen van Giant. Zowel nieuwe als tweedehands fietsen. Daarnaast verkopen wij een ruime collectie kleding en accessoires. Verder kunt u bij ons terecht voor periodiek onderhoud en alle reparaties van uw fiets.

Adres: Bennebroekerlaan 83, 2121GS Bennebroek
Telefoonnummer: 023-5840654
Stad: Bennebroek
Route: Bennebroekerlaan 83
Postcode: 2121GS



op zoek naar gerelateerd: Giant Store Breda, Giant Store rotterdam, Giant Store Wijchen, Giant Store Utrecht, Giant Store Den Bosch, Giant Store Eindhoven, Fietsenwinkel Bakel, Giant fietsen
Recensies
We hebben 2 MTB Giant bike s gekocht om mee te nemen op onze camper om overal lekker te kunnen gaan waar je wil en die zijn helemaal geweldig. Deze kan ik echt aanbevelen. En deze giant fietsenwinkel is helemaal top, super service.
Hier mijn Giant Propel racefiets gekocht en bikefit laten doen. Heel vriendelijke, deskundige en betrokken medewerkers die gaan voor de optimale fietservaring en de bijbehorende service!
Dinsdag 4 juli 2023 zijn onze eerste E-Bikes afgeleverd bij Giant Bennebroek. Zoals altijd weer perfect geholpen door Olaf. Een paar weken terug, na een pittige rit tegen wind op de “gewone” Giant/Liv fietsen, toch maar even proefgereden met een E-bike. Nou we waren meteen verkocht en hebben een Giant en Liv bij Olaf besteld. 1 fiets was gelijk te leveren maar de Liv werd door de dochter van Olaf opgehaald bij een collega in Veenendaal. Geen moeite te veel om het ons als klant naar de zin te maken. Zoals eerder geschreven zijn wij ZEER tevreden over Giant Bennebroek en in het bijzonder over de eigenaar Olaf. Gisteren de eerste rit gemaakt van 67,5 km op de nieuwe E-Bikes en dat is zeer goed bevallen en smaakt zeker naar meer. 13 oktober 2021 bij Van Bakel een nieuwe fiets gekocht. Ik reed al met een Giant maar wilde iets nieuws. Door Olaf erg goed geholpen en prima advies gekregen en heb een Giant Any Tour CS1 gekocht. Eerste fiets voor mij met een riem aandrijving. Fiets rijdt voortreffelijk en bijzonder licht en is door de riemaandrijving heel stil. Gelijk ook een nieuwe fiets voor mijn vrouw besteld. Wij zijn al jaren tevreden klant bij van Bakel en raden de zaak bij iedereen aan.
Ik heb twee maanden geleden de Dailytour E+ 1BD bij de Giant Store in Bennebroek gekocht. Ik ben zeer tevreden over de fiets. Het is een hele stille en soepele fiets. Ik ben er heel blij mee. Ik ben ook goed geholpen en geïnformeerd om tot de juiste keuze fiets te komen. Ze zijn heel vriendelijk en nemen echt de tijd voor je.
Pas nieuwe electrische fiets gekocht. Duidelijke uitleg, goede service en alles was snel geregeld
Giant rijwielzaak in Bennebroek is een ruime prettige winkel om al je materiaal op fietsgebied aan te schaffen. Vakkundig en vriendelijk personeel olv Olaf adviseren je van elektrische- tot en met de race-fiets.
Twee Giant Daily Tour E+ 2 LDS fietsen gekocht bij van Bakel in Bennebroek. Super fijne fietsen met prima service. Zeer fijn geadviseerd over de mogelijkheden enz. Ook bij Fietsenwinkel.nl Megastore mooie fietsen, maar onzeker over service en waardevastheid voor de toekomst. Bij Giant is dit met hun lange ervaring gegarandeerd. Eerste honderden kilometers zitten er al op. Aanrader !
Fijne winkel waar ik prettig geholpen werd met goede service. Aardig personeel. Mooie ruime winkel.
Van Bakel, zeer prettige winkel en duidelijke uitleg over diverse fietsen waardoor we een goede keuze konden maken. Prima service en snelle levering. Fiets bevalt erg goed en we zijn er erg blij mee.bedankt.
Ik werd heel vriendelijk geholpen. Had wat problemen met het zadel van mijn fiets, ook dit is super opgelost. Een heerlijke fiets!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid