facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Giant Store Sittard-Geleen

Giant Store Sittard-Geleen

Info

Zaterdag 15 maart 2014 opent Giant Store Sittard-Geleen zijn deuren!

Geschiedenis

Voor Ron Mohren (39), eigenaar van deze nieuwe concept store, betekent dit niet alleen een nieuwe uitdaging, maar ook een absolute droom die uitkomt; een eigen winkel beginnen in zijn geliefde woon- en geboorteplaats Sittard-Geleen.

Ron is echter geen onbekende voor 'fietsend' Sittard-Geleen. Niet alleen runt hij al bijna 10 jaar een eigen fietsenwinkel in Brunssum, op bijna exact dezelfde plaats (Paardestraat 10) waar deze nieuwe store medio maart z'n deuren opent is hij een kleine 24 jaar geleden ook begonnen in de rijwielbranche.

In tegenstelling tot de winkel in Brunssum waar óók Gazelle, Batavus, Sparta, Cortina, Cube en natuurlijk Giant fietsen verkocht (blijven) worden, wordt dit de allereerste officiële 100% Giant Experience Store in Limburg.

M.a.w. na de 'Giant liefde op het eerste gezicht' van een kleine 24 jaar geleden, nu een gevoel van thuiskomen … ook voor veel 'bekende' klanten die de afgelopen jaren (gelukkig) al massaal de weg naar Brunssum hadden gevonden, voor meestal natuurlijk een ... Giant!

In de Giant Store Sittard-Geleen zal er naast een brede keuze in stads- en elektrische fietsen, ook een uitgebreid assortiment aan racefietsen en mountainbikes op de winkelvloer staan. Zowel van Giant als ook exclusief, de dames modellen van Liv/giant.

Verder kan de echte fietsliefhebber natuurlijk nog kiezen uit de topproducten van onze supporting brands, te weten Oakley, Schwalbe, Yepp, Qibbel, Fastrider, Shimano, Basil, Simson, Selle Royal, Mio navigatie en meer ...

Zaterdag 15 maart openen wij onze deuren en de spectaculaire, officiële opening zal niet veel later volgen. Schrijf je daarom nu al in voor de nieuwsbrief om de openingsacties per mail te ontvangen en op de hoogte te blijven van alle evenementen !

- See more at: http://www.giantstore-sittard-geleen.nl/nl-nl/news/article/eerste.officiele.100.giant.concept.store.van.limburg.in.sittard.geleen/17081/#sthash.IUZ7aFtn.dpuf



"In 2018 één van de beste 50 fietsenzaken van Nederland!In 2019 één van de beste 25 fietsenzaken van Nederland!In 2021 één van de beste 50 fietsenzaken van Nederland!"
Adres: Paardestraat 6-8, 6131 HC Sittard
Telefoonnummer: 046-4514765
Stad: Sittard
Route: Paardestraat 6-8
Postcode: 6131 HC



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkels Sittard, Giant Sittard Openingstijden, Koga Geleen, Giant damesfiets, Scooterwinkel Sittard, Giant bezorgfiets, Giant Expedition, Gelissen shop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
bikefitting.com bikefitting.com 2 km Bike fit experts since 30 years
Recensies
Prettige winkel waar we inmiddels Voorde derde keer onze fietsen hebben gekocht. Prettige ontvangst. Onder het genot van een kop koffie werden we voorzien van alle informatie gevraagd/ongevraagd Het.besluit tot aankoop was snel genomen. Een week later konden wij de gekochte fietsen afhalen. De werking werd professioneel, uitvoerig en zeer vriendelijk verzorgd door Bart. Fijne winkel.
Gezellige winkel,vriendelijk en professioneel personeel.Ik ben goed geholpen met de koop van de Triple x1 heren fiets.Maar ik kreeg een onvoorzien probleem met mijn financiën en ik had de fiets eigenlijk niet moeten kopen,Ik wou hem dus terug brengen en het geld terug vragen,ik was zelfs bereid om er 100 euro vanaf te doen., maar dat werd niet gedaan,De baas vond het wel jammer dat ik in deze situatie zat maar hij nam de fiets niet terug.Hij staat nu op marktplaats voor €699 in plaats van €799.Ik dacht dat er ook nog zo iets was als Herroepingsrecht en dat is wat er bij mij steekt.Voor de rest een fijne winkel. Aan de eigenaar.Bedankt voor duidelijke uitleg.ik was hiervan niet op de hoogte.
nadat mijn vrouw vorig jaar een Giant entour e+ heeft gekocht ,en hier met veel plezier overal rond toert zonder ook maar een euvel zelfs geen lekke band. heb ik er in april ook een gekocht de Giant Grand tour E+ .een geweldige fiets met 60 nm motor een genot om mee te toeren.nu na 3 maanden ong. 1200 km gefietst door de heuvels van ons Limburg en buurlanden. aangezien ik een derieur gewend was is het even wennen aan het schakelen. Prima fietsen.
Het aanbod voor E-bikes is groot en daardoor een beetje lastig. Zowel eigenaar als medewerkers van Giant Store Sittard-Geleen hebben ons uitstekend meegenomen om te komen tot een besluit. Wij werden zijn super tevreden over hun advisering en verdere afhandeling en kunnen een contact met dit adres absoluut aanbevelen. Top!!
Mijn Giant Propel Advanced heb ik hier onlangs gekocht. Pittige keuze tussen de Cube Lightning CX62, Trek Madone SL6, Ridley Noah Aero en de Propel. De Giant is simpelweg het mooiste en beste! Gelukkig kon Giant store Sittard-Geleen leveren, prima afhandeling en service. Dik tevreden over!
Racefiets gekocht waarvan maar 1 van binnen kwam op kort termijn telefonisch aan mij beloofd. En daadwerkelijk ook voor mij gereserveerd terwijl meerdere mensen erna opzoek waren . Dus superblij dat giant store Sittard zich aan hun woord houd top tevens goede aflever service.
Mooie Giant damesfiets uitgezocht en gekocht, voldoet aan alle eisen. Kant en klaar afgeleverd aan huis binnen de afgesproken termijn.
je ijn op een prettige manier geholpen en hebben gekregen wat we hebben gevraagd, dus als je het mij zou vragen zou ik deze winkel zeker bij iemand anders aanbevelen
Slechte klantenservice Bij een reparatie is van te voren niet verteld dat er meer vervangen moest worden. Toen ik de vriendelijke monteur hierover aansprak gaf hij toe dat hij dit van te voren had moeten vertellen en dat de service dus niet goed was. Toen ik aan de service balie door 2 heren mijn geld moest terug vragen kreeg ik niet het geld terug van de servicekosten, ondanks er was toegegeven dat de service niet goed is uitgevoerd. Giant Sittard liet hiermee zien dat zij niet klantgericht zijn en niet bereid zijn hun fouten te willen herstellen waardoor de klant uiteindelijk betaald voor de fouten die zij zelf toegeven. Ik heb dus servicekosten betaald voor niks. Toen ik hen erop aansprak wilde zij hier niet naar luisteren en waren zij zeer onvriendelijk.
Zeer vriendelijke medewerker met een flinke dosis enthousiasme. Deed erg zijn best om het merk goed te promoten. Uiteindelijk elders 2 nieuwe ebikes gekocht, omdat we de Giant ebikes te duur vonden voor hetgeen er werd geboden. Toch een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid