facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Giant Store 's-Heerenberg

Giant Store 's-Heerenberg

Info

Wij zijn gesloten van 24 juli t/m 2 augustus 3 augustus zijn wij weer geopend vanaf 12.00

Geschiedenis

sinds 2009 zijn wij gevestigd in 's Heerenberg beginnend onder de naam Goossens raceshops 3 jaar later werd het Giant Store Goossens en vanaf nu is het Giant Store 's Heerenberg .
Het grote voordeel hiervan is dat wij de complete collectie Giant fietsen hebben en dat wij nagenoeg geen levertijden kennen.
Het verlenen van service/garantie gaat hierdoor ook vele malen sneller omdat wij zelf kunnen handelen.
Verder hebben wij natuurlijk alle kennis van de de fietsen zowel elektrisch, race, mountainbike en stadsfietsen.
Verder hebben wij een professionele werkplaats waar wij
ALLE merken fietsen zowel elektrisch race en mountainbike en stadsfietsen kunnen repareren

Adres: Klinkerstraat 22, 7041 bc 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0314661254
Stad: 's-Heerenberg
Route: Klinkerstraat 22
Postcode: 7041 bc



op zoek naar gerelateerd: 'S-Heerenberg fietsen, Nijland Tweewielers, Nijland 's-Heerenberg, 'S-Heerenberg fietsverhuur, fietsroute 's-heerenberg emmerich, Giant Store Groesbeek, Fietsenwinkel Achterhoek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nijland Tweewielers Nijland Tweewielers 72 meter Vriendelijk en behulpzaam personeel. Nadat een tak mijn voorspatbord vernielde werd i...
Specialized Bicycles Specialized Bicycles 830 meter We think, talk, love, live and breathe bikes.
Recensies
Keer op keer netjes geholpen. Zelfs als je op het laatste moment iets met je fiets hebt, doen ze er alles aan je te helpen. Bovendien... Ze kennen en herkennen je de volgende keer ook,met fiets en al. Ze weten wie je bent.
Omdat ik ver bij de winkel vandaan woon hadden wij afgesproken dat de fiets na een kleine aanbetaling klaar gemaakt zou worden. De fiets stond zoals afgesproken klaar waarna ik uitgebreid uitleg heb gekregen. Men gaf het advies om de fiets te verzekeren bij de winkel waar ik hem in onderhoud geef en dat in geval er echt iets aan de hand was ik gewoon weer in 's-Heerenberg terecht kon. Al met al uitstekend geholpen ondanks dat ik van ver kom en niet vaak in de winkel zal komen.
Wat een geweldige winkel. Service aan huis. Super garantie en ze staan altijd voor je klaar. Ik kan iedereen deze winkel aanraden.
Wij hebben inmiddels 3 fietsen gekocht bij Giant Store. Wij worden altijd goed geholpen . Wij vinden het fijn dat ze alle tijd voor je hebben. Voor ons is Giant Store de beste en vooral een fijne fietsenwinkel in 's-Heerenberg.
Pas een nieuwe elektrische fiets voor mijn partner gekocht, super goede hulp van de medewerkers gehad. Goed advies en zeer klantvriendelijk. Hadden een fietszitje voor op het stuur erbij gekocht alleen achteraf was er toch te weinig ruimte om af te kunnen stappen, we konden deze zonder problemen ruilen voor een fietsstoeltje voor achterop maar hebben gekozen om deze te houden voor op mijn fiets. En hebben het zitje voor achterop erbij gekocht!
Een maand geleden hebben we een daily tour E+1 gekocht bij Giant store in 's-Heerenberg. Deze fiets bevalt ons prima, het fiets zo fijn. We hebben de fiets aangeschaft vanwege de automatische ondersteuning. We zijn heel goed geholpen door het personeel en ze zijn ook zeer behulpzaam.
Stad en land afgereden voor een betaalbare e-bike. Overal lange levertijden ivm Corona. Bij Giant was nog 1 e-bike in de juiste maat op voorraad. Zonder erop gefietst te hebben besteld met de slag om de arm dat we bestelling nog konden annuleren. Fiets werd een weekje later geleverd dan in eerste instantie was afgesproken. Geen probleem door de duidelijke communicatie vooraf. Weekje later de fietst getest, gekocht en meteen mee kunnen nemen. Kortom: prima service bij Giant in 's-Heerenberg. De eerste 750km zitten er al bijna op en dan weer terug voor de 1e gratis service beurt.
Tijdens een reparatie aan mijn fiets kwam Arnold erachter dat mijn frame gescheurd was. Ondanks dat ik mijn fiets daar niet gekocht had nam hij contact op met Giant om te kijken wat er aan gedaan kon worden. Omdat het onder garantie viel zou er een nieuw frame geleverd worden maar dat kon wel 6 tot 8 maanden duren. Arnold kwam met een oplossing en binnen één week had ik een andere Giant fiets. Top geregeld en mijn dank daarvoor. Dit is echte service!
Goed geholpen. Wel een eindje van Amsterdam, maar in deze tijden was het lastig om ook maar ergens aan een goede fiets te komen! Had zelf mijn pedalen mee en een andere trapas, was geen probleem om die er op te monteren en de fiets in te stellen op mijn maten. Kopje koffie, gegevens in het systeem en 30 minuten later stond ik alweer buiten met mijn nieuwe fiets.
Prettige fietsenzaak. Goede uitleg over de verschillende mogelijkheden die Giant kan bieden. Na 4 weken de eerste onderhoudsbeurt 1000 km gehad. Op de vragen die ik had kreeg ik vakkundige uitleg. Tot op heden ben ik zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid