facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Giant Store RL Wheels

Giant Store RL Wheels

Info

VOOR AL UW KINDERFIETSEN,
HEREN-EN DAMESFIETSEN,
MOUNTAINBIKES,
ELECTRISCHE FIETSEN
STEPS ( O.A. KICKBIKE)
ONDERHOUD VAN ALLE MERKEN.

Geschiedenis

Dealer van de volgende merken:Cortina fietsen,Cortina Ecomo electrische fietsen,winora (electrische)fietsen en sinus electrische fietsen,Haibike mountainbikes en racefietsen,XLC,Basil,LIEF!,Axa,Schwalbe,michelin,vredestein,spanninga,(GMG)Yepp,Kawasaki,KMC kettingen,MET helmen,Dahon vouwfietsen,Thule fietsdragers.

Adres: Nieuwstraat 46, 1777CM Hippolytushoef
Stad: Hippolytushoef
Route: Nieuwstraat 46
Postcode: 1777CM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 19:00 - 21:00
Woensdag: 19:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: giant f, giant entoure, giant hybride, mountain bikes giant, giant fietsen 2016, giant e mtb, giant nederland, giant e bike
Recensies
Super aardige man die ons fietsen wilde verhuren! Hele goeie fietsen waarmee we rond het gebied hebben kunnen fietsen. Zeer tevreden en een aanrader als je geen fietsen hebt meegenomen.
Keurig nette winkel en werkplaats we zijn zeer vakkundig geholpen en er is een ruime keuze uit diverse soorten fietsen en toebehoren. De voorraad is ruim dus gelijk rijden .
Wederom top geholpen! Onze PostNl e-bike was stuk en onze vaste partner Fietsned was niet in staat snel te komen. RL Wheels had vervangend vervoer en regelde dat de e-bike weer snel ingezet kon worden. Bedankt Mannen!!!
Mooie winkel en goede services veel aanbod en je wordt snel geholpen
Mooie winkel met veel keuze, prima geholpen met de aankoop van een nieuwe fiets. Ruime openingstijden en prima service.
Met de buurman zijn nieuwe e bike opgehaald. Professionele hulp en keurige en schone nette winkel. Werkplaats picobello voor elkaar. Een aanrader ook voor reparaties.
We werden zeer vriendelijk geholpen door de fietsenmaker. Zoeken naar een oplossing van de opzetdrager op mijn fiets. Een aanrader.
Eerlijk zeer betrouwbare fiets experts. Goed geholpen met kopen van een nieuwe fiets. Ik ben er zeer tevreden over. Hij fiets echt lekker.
Super mooie winkel! Naast Giant nog veel meer keuze en wat een service! Onderweg een lekke band, ik liep naar binnen en direct werd mijn band geplakt. Ik ga nooit meer naar een ander!
Bent u aan het nadenken over het kopen van nieuwe fiets, is een bezoek aan deze winkel zeker een aanrader, ben heel prettig geholpen bij de aankoop van mijn geweldige nieuwe fiets.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid