facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Giant store Diego 2 wielers

Giant store Diego 2 wielers

Info

De beste Giant store winkel van Voorburg



"Hier vindt u passievolle fietsprofessionals die al heel wat jaren meedraaien in het vak.Met een ruim assortiment aan elektrische fietsen en natuurlijk stadsfietsen, altijd voldoende op voorraad, kunnen wij iedereen voorzien van een passende fiets. Met ons assortiment accessoires kunnen we werkelijk iedere fiets aankleden.In onze professionele werkplaats voeren we service, onderhoud en reparaties uit.Ons team van Giant Store Diego2Wielers staat maandag tot en met zaterdag voor u klaar. U kunt voor vragen of afspraken telefonisch bij ons terecht. Dit kan ook via onze website, de mail of loopt gewoon eens gezellig binnen in onze mooie winkel.Graag tot ziens!Giant Store Diego2Wielers"
Adres: Koningin Julianalaan 168, 2274JN Voorburg
Telefoonnummer: +31703691268
Stad: Voorburg
Route: Koningin Julianalaan 168
Postcode: 2274JN


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Voorburg Parkweg, Van Buuren Fietsen Voorburg, Rijwielzaak Voorburg, Fietsenwinkel Leidschendam, Giant Nederland, Fietsenwinkel Station Voorburg, Giant Amsterdam, Giant leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diego2Wielers Diego2Wielers 8 meter Hele fijne winkel met vriendelijk personeel, ontzettend goed geholpen en vakwerk afge...
Blacksmith-Bikes Blacksmith-Bikes 1 km Mooie zaak vakkundig personeel.
Recensies
Ik kwam met spoed reparatie, vanuit andere stad, werd binnen no time geholpen... fantastisch! Ontzettend bedankt!!!
Geweldige service van de twee aardige mannen. Ik heb mijn fiets 's-morgens voor reparatie gebracht en anderhalf uur later kreeg ik een sms bericht dat de fiets kon worden afgehaald voor een schappelijke prijs. Ik ben zeer tevreden over deze zaak. Houwen zo!
Gewoon een hele fijne fietsenwinkel, zonder overdreven gedoe, met personeel die verstand heeft van fietsen repareren. Zeker de moeite van een bezoek waard!
Ik heb nu voor de vierde keer een transportfiets bij Diego gekocht. De twee keer was omdat door mijn gekrompen lichaamslengte de fiets te groot voor me werd. De derde keer was omdat ik nu een transportfiets nodig had maar met versnelling wegens mijn slecht geworden knieën. En voor de laatste keer hopelijk een DAMES transportfiets met versnelling en weer een maatje kleiner frame omdat ik mijn benen niet zo hoog kan optillen. Kortom, een geweldige zaak met super service. Opa Sandor Muns Voorburg.
Half jaar geleden een Giant E-bike gekocht voor een goede prijs. Er waren enkele issues aan de fiets waar Diego niks kon aan doen en blijkbaar aan de fiets eigen waren. Diego en zijn collega's hebben hun uiterste best gedaan om deze te fixen. Ook al kwam ik later terug met hetzelfde probleem. Alles werd binnen de garantie gefixt! Beide heren zijn altijd vrolijk en vriendelijke en hebben duidelijk kennis van zaken en hart voor de zaak. Een aanrader!
Goede communicatie, vriendelijke eigenaar en top service!
Goedkoop is hier echt duurkoop. Deze fietsenmaker heeft geen idee hoe het hoort in de wereld van de fietsenmakers. Hij plakt zijn eigen stickers op fietsen die niet bij hem vandaan komen en dat is echt not done. Daarnaast kwam ik er na een uur al achter dat mijn nieuwe zadel niet goed was voor mijn rug, maar ik mocht deze niet meer ruilen, iets wat ik bij andere fietsenmakers nog nooit heb meegemaakt. Wij komen hier nooit meer terug.
Ik nam mijn fiets om de versnelling te repareren en de ketting aan te spannen. Hij trok alleen de ketting aan en repareerde de versnelling niet. Het alleen spannen van de ketting is niet logisch als de versnelling niet is vastgezet. Hij repareert alleen wat hij wil repareren en lost het probleem in wezen niet op. Teleurgestelde verspilling van geld en tijd.
Super, mijn zowat 30 jaar oude Giant racefiets rolt en schakelt fantastisch. Test in Engeland goed doorstaan. Diverse andere fietsenmakers gaven aan niets te kunnen betekenen. Deze mannen zijn kundig, adviseren goed, werken snel, en doen dit tegen een zeer concurrerende prijs. Top!
Snel, correct en goedkoop! Goede service. Mijn oude fiets ingeruild voor nieuwe E-Bike van het merk Cortina. Goede prijs en super service.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Giant store Diego 2 wielers met het openbaar vervoer


Voorburg, Mgr. van Steelaan 70 meter
2
23
Voorburg, Mgr. van Steelaan 70 meter
23
Voorburg, Mgr. van Steelaan 70 meter
2
Voorburg, Mgr. van Steelaan 100 meter
23
Voorburg, Mgr. van Steelaan 110 meter
2

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid