facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GIANT Radlader

GIANT Radlader

Info

Kompakt. Wendig. Stark. Sei es auf einer schmalen Baustelle oder auf einem engen Betriebshof, die Giant Radlader sind die Lösung für Ihre Anforderungen.

Geschiedenis

Kompakt. Wendig. Stark. Sei es auf einer schmalen Baustelle oder auf einem engen Betriebshof, die Giant Kompaktradlader und Hoflader sind die Lösung für Ihre Anforderungen. Das Produktprogramm von Giant umfasst 26 Modelle von 20 bis 76 sowie 5 Teleskopierbare Sondermodelle.

Die in den Maschinen verbauten Kernkomponenten, sowie die äußerst stabile Bauweise zeigen den hohen Industriestandard, nach dem die Maschinen entworfen und gebaut werden, um selbst bei den härtesten Anforderungen auf der Baustelle bestehen zu können.



"TOBROCO-GIANT is de fabrikant van de GIANT machines en aanbouwdelen sinds 1996 toen we onze eerste fabriek openden in Nederland. Vandaag de dag biedt TOBROCO-GIANT een van de breedste portfolio's in de industrie met een totaal van 36 verschillende modellen in 62 landen, ontworpen en gebouwd door een team van 330 enthousiaste medewerkers in onze moderne fabriek in Oisterwijk, Nederland.Dankzij de state-of-the-art technologie, continue innovatie en de beste componenten van Kubota, Bosch Rexroth en Comer, worden GIANT machines en aanbouwdelen met de grootste zorgvuldigheid, kwaliteit en inzet geproduceerd. TOBROCO-GIANT levert machines van 750 kg tot 5500 kg met motoren van 20 pk tot 76 pk."
Adres: Industrielaan 2, 5061KC Oisterwijk
Telefoonnummer: 0031135211212
Stad: Oisterwijk
Route: Industrielaan 2
Postcode: 5061KC



op zoek naar gerelateerd: giant radlader anbaugeräte, giant teleskopradlader, giant radlader erfahrungen, giant hoflader homepage, giant radlader hersteller, tobroco giant, giant radlader forum, giant hoflader erfahrungsbericht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tobroco Giant Tobroco Giant 6 meter Mooie machines, maar vanaf dag 1 ellende, op het moment dat je de 600 uur voorbij ben...
Schildersbedrijf jack ruskus Schildersbedrijf jack ruskus 849 meter all round schldersbedrijf voor particulieren bedrijven en vve
FAM Fashion & More by Patty Willems FAM Fashion & More by Patty Willems 1 km Bij FAM Fashion & More kun je terecht voor een persoonlijk stijladvies.
Amelko Electro Amelko Electro 1 km Amelko Electro verzorgt uw electra installatie van nieuwbouw tot renovatie. Ook voor ...
Wall Impressions Wall Impressions 2 km WALL IMPRESSIONS & INTERIOR DESIGN
Recensies
Mooie machines, maar vanaf dag 1 ellende, op het moment dat je de 600 uur voorbij bent, zijn ze niet meer thuis, ik weegzelf 90 kg, laatst de stoel onder het rijden bij 1200uur totaal afgebroken had bijna mijn vrouw geraakt omdat ik naar voren werd gelanceerd, en wat denk je tobroko niet thuis, ja ik kan een nieuwe stoel kopen a 700 euro, waar is veiligheid staat voorop niet bij hun iig, problemen met de brandstof toevoer, problemen met hydroliek, pomp kapot, slangen die lekken, wielmoeren die naar de eerste dag weg zijn. Kan nog wel even doorgaan. Maar de service is echt ver te zoeken bij deze firma, denk er maar 2 keer overna voordat je een giant neemt. En wat ze ook doen ze negeren je gewoon zelfs je review geven ze aan als ongepast, waarna deze niet meer zichtbaar is voor andere. Om maar het goede bedrijf uit te hangen!!!
Gewoon slechte machines, veel problemen mee, en als je iets hebt zijn ze niet thuis.
Ik heb 7 Giants in gebruik. Wij zijn zeer tevreden over de machines en de aanbouwhulpstukken. Service is van hoog en SNEL nivaeu.
Zeer tevreden over onze 452HD en 3500 machines
Ik ben enorm teleurgesteld in het bedrijf Tobroco Giant, ik weet ook dat we het momenteel moeilijk hebben, maar wat er op dit moment gebeurt, werkt niet! Ik heb een Giant G 2500 HD+ besteld bij mijn dealer, die nu zeven weken na de leveringsdatum is, wat niet zo tragisch zou zijn als Tobroco Giant gewoon contact opnam met mijn dealer. Helaas vindt deze communicatie op geen enkele manier plaats, wat ik erg teleurstellend vind en niet per se mijn vertrouwen in jou bevordert! Ik kan mijn dealer wel verstaan ​​en hij is altijd behulpzaam, maar als hij alleen maar halve waarheden hoort als hij je op mijn verzoek belt, vind ik dat teleurstellend. U bent van harte welkom om contact met mij op te nemen via e-mail.
Kleine plaats voor vrachtwagen, lossen ging snel. Voor het laden moet ik wachten, maar niet langer dan een uur. Geen parkeergelegenheid in de buurt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid