facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Giannifashion

Giannifashion

Info

Bij Gianni Fashion draait het allemaal op luxe en exclusieve damesmode die je niet bij de standaard winkel ziet liggen. Bedoeld voor de kenners!

Geschiedenis

Gianni Fashion heeft als doel de modebewuste vrouw te bedienen die het niet erg vindt om net iets meer te willen betalen voor perfect zittende damesmode. Wij hebben ons gespecialiseerd in Roidal, een topmerk uit Spanje op het gebied van trendy badmode. Roidal gaat helemaal mee met de tijd en dat is te zien aan de collecties.



"Bestel luxe roidal beachwear en marjolaine nightwearDe luxe badmode van het Spaanse merk ROIDAL vindt u in onze BEACHWEAR collectie. Roidal ontwerpt elk jaar een nieuwe Summer collectie badpakken, bikini’s, pareo’s, tuniekjes enz. In de hoogwaardige kwaliteit, fraaie ontwerpen en kleuren en perfecte pasvorm waar ze internationaal bekend om staan. Steevast terugkerende modellen zoals de strapless badpakken en bikini’s en nieuwe, bijzondere ontwerpen en combinaties. Bekijk gauw onze nieuwste beachwear collectie."
Adres: Seringenstraat 42, 2681EN Monster
Telefoonnummer: +31628403611
Stad: Monster
Route: Seringenstraat 42
Postcode: 2681EN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Size4you Size4you 600 meter Trendy betaalbare dameskleding van maat 34 t/m 48! Iedere week nieuwe collectie!! Tev...
Modaparto Modaparto 625 meter Stoer-Vrouwelijk-Modieus
Trendy KH fashion Trendy KH fashion 650 meter Prima geholpen en geadviseerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid