facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GHM Eclatec B.V.

GHM Eclatec B.V.

Info

GHM Eclatec B.V. is uw leverancier voor openbare verlichting en straatmeubilair.

Geschiedenis

GHM en Eclatec een sterke combinatie

Sinds het Franse GHM en Eclatec samen gevoegd zijn is er een innige samenwerking tot stand gekomen. Creatief ontwerpen en technisch vernuft, dit ziet u terug in de producten van deze twee bedrijven.

GHM

Dankzij haar ervaring en vakmanschap, biedt GHM ons met het hoogwaardig materiaal van gietijzer steeds weer nieuwe innovatieve oplossingen.

Het standaard gietijzer programma behelst een zeer breed scala aan klassieke- en moderne lichtmasten, tram- en afspanmasten, alle soorten straatmeubilair, fonteinen en zelfs beelden. In de loop van de jaren zijn er buiten de standaard producten vele replica’s geproduceerd met oplages van één tot vele honderden. Voorbeelden in Nederland zijn vier masten op de Schoenkuipersbrug in Zwolle waar aan de hand van een oude ansichtkaart de masten zijn vormgegeven en geproduceerd. Voor Amsterdam produceren wij de klassieke grachtenmasten waarvan er de komende jaren duizenden van vervangen gaan worden.
Ook voor enkele andere steden zijn wij bezig om replica’s van masten en/of straatmeubilair te maken die het straatbeeld wederom zullen verfraaien.

Eclatec

Eclatec is gespecialiseerd in openbare verlichting in al zijn vormen en kan uw project begeleiden van idee tot realisatie.
Zij bieden een efficiënte en betrouwbare oplossing voor al uw openbare verlichtings vraagstukken. The knowhow van Eclatec vertaald zich in een gestage groei, een internationaal verkoop netwerk en prestigieuze samenwerkingen met vooraanstaande vormgevers die graag hun naam aan Eclatec producten verbinden. Het bedrijf en zijn team beleven dit met net zoveel passie als de oprichter en wil niks anders als perfecte en innovatieve verlichtings oplossingen bieden die u als gebruiker niet teleur zullen stellen



"GHM Eclatec B.V. is producent/leverancier van openbare verlichtings producten en straatmeubilair. Van lichtmast combinatie tot stadsfontein, uw gehele bovengrondse inrichting is bij ons in goede handen. Als onderdeel van de Franse GHM groep kunnen wij putten uit een lange historie en een zeer uitgebreid producten programma."
Adres: Tinstraat 91, 2984AN Ridderkerk
Telefoonnummer: 0180 745043
Stad: Ridderkerk
Route: Tinstraat 91
Postcode: 2984AN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dutch Light Pro Dutch Light Pro 380 meter Mooi vormgegeven ontvangstruimte
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid