facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gezondkussen.nl

Info

Spaanse Hoofdkussens, hypo-allergeen kussen, bedekt de gehele breedte van het bed. Het Spaanse kussen is een lang, smal kussen, gezond en ruimte besparend.

Geschiedenis

Altijd al het originele langwerpige (Spaanse) kussen willen hebben? Sinds kort zijn deze kussens in Nederland verkrijgbaar.

Door het langwerpige (Spaanse) kussen naar Nederland te importeren kun je nu in ons koude kikkerlandje een gezonde nachtrust in Spaanse sferen beleven. Probeer het zelf! Ervaar de voordelen van dit zachte en gezonde kussen. Alle kussens zijn wasbaar en hebben een anti-huismijt, anti-bacteriele en schimmelwerende behandeling ondergaan.

Naar schatting heeft één op de drie mensen te kampen met slaapproblemen. Een gezonde nachtrust is erg belangrijk en is afhankelijk van vele factoren, zoals de slaaphouding in bed. Slapen op de zij, rug of buik vereist een goed hoofdkussen. Een gegeven is dat een slecht kussen hoofdpijn, nekpijn, ongevoelige schouders en armen en een oncomfortabel gevoel kan veroorzaken. Tevens is het belangrijk het hoofdkussen om de 2 jaar te vervangen, aangezien het hoofdkussen huidcellen en haar opvangen en ook bacteriën zich kunnen ontwikkelen.

Adres: Haverstraat 73, 2253GB Nieuw-Vennep
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Haverstraat 73
Postcode: 2253GB



op zoek naar gerelateerd: Spaanse kussens review, Spaanse kussenslopen, Spaanse kussens Nieuw Vennep, Spaans hoofdkussen IKEA, Kussen 90 cm lang, Spaans kussen Traagschuim, gezondkussen.nl kortingscode, Langwerpig kussen
Recensies
Wij hebben al 4 jaar spaanse kussens. Tijdens onze vakantie in Tarifa ontdekt, als erg prettig! Voor de nieuwe camper hebben we er ook 2 aangeschaft. Goede keuze en kwaliteit. Binnen 1 dag in huis. Hulde!
Bedrijf heeft keurige en kwalitatief goede spullen: Spaans hoofdkussen is super. De klantenservice is vriendelijk en we kwamen er gezamenlijk uit en alles is naar tevredenheid geregeld.. Petra.. topperrr
Nu een week mee geslapen: prima nachtrust, Ook snel bezorgd!
Erg vriendelijke, behulpzame en snelle service; had een kussen besteld maar vond ik te zacht. Snelle communicatie omtrent het omruilen voor een andere. Zou er zeker weer bestellen.
Heb een kussen gekregen. Daar heb ik dan mee geslapen. En dat lag HEERLIJK.
Ik wil zo hoofd kussen, omdat ik pijn in mijn nek heb. En na 3 weken vakantie in Spanje is mijn nekpijn over.
Jaren lang op geslapen nooit geen nekklachten gehad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid