facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gezondheidsdrogist Aker

Gezondheidsdrogist Aker

Info

Gezondheidsdrogist Aker is een drogisterij, reform,en parfumerie waarbij gezondheid centraal staat. Vakkennis en service zijn de speerpunten waarmee onze klanten bediend worden. Een enorm assortiment in homeopathie en voedingssuplementen is onze kracht!



"Welkom bij G&W Gezondheidsdrogist Aker! Ons streven is tevreden klanten! Ons assortiment beweegt mee met de wensen van onze klanten. We hebben diverse merken voedingssupplementen zoals Bonusan, Solgar, NewCare, Vitals, It's Pure, Vitalize, Orthica, Metagenics, Pharma Nord, Now, Essentiel Organics Puur etc. Ook hebben we diverse homeopathische middellen op voorraad van Heel, VSM en A. Vogel. Het assortiment gedroogde zuidvruchten en noten is ook flink alsmede een gedeelte glutenvrije en koolhydraat arme voeding. Verder hebben we een volledig assortiment drogisterij artikelen met o.a. geuren, HG schoonmaak artikelen, wondverzorging en huidverzorging van o.a. Dr. Hauschka, Louis Widmer, Weleda, EarthLine, Harmonie, Alviana etc. Kom eens langs!"
Adres: Kerkweg 16, 1906AW Limmen
Telefoonnummer: 0725053138
Stad: Limmen
Route: Kerkweg 16
Postcode: 1906AW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Stuifbergen Limmen, Gezondheidswinkel folder, Gezond en Wel shop, GezondheidsWinkel Amsterdam, Gezondheidswinkel Beilen, Gezondheidswinkel Dordrecht, G&W multivitamine, Gezondheidswinkel Haaksbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jacob Hooy & Co BV Jacob Hooy & Co BV 411 meter Jacob Hooy & Co BV. De specialist in kruiden en specerijen.
Recensies
Pasfoto's & een uitgebreid assortiment van laverda - vitamines & Jacob hooy!
Een verbazingwekkend uitgebreid assortiment! Verder is er zeer vriendelijk en deskundig personeel . Ik rijd dus graag even van Heiloo naar Limmen. Een aanrader! Jammer dat er geen zes sterren zijn….
Pakket opgehaald, vriendelijk personeel en snel geholpen.
Vandaag viel het me weer op hoe uitgebreid het assortiment is. Indrukwekkend. Ook vind ik de drogist heel bekwaam. Goede adviezen en tips. En een luisterend oor voor de klanten. Het personeel is vriendelijk en geduldig.
Lieve medewerkers die je herkennen als je een pakketje komt halen. Ook als je een vraag hebt helpen ze goed.
Superrrrrrrrr drogist. Je pak nooit mis.en de mensen die daar werken hebben veel expertise
Goed assortiment. Personeel is vriendelijk en heeft kennis van producten.
Vriendelijk personeel, veel kennis in huis.
Prima service. Pasfoto's en pakketjes, alles kan.
Fijne winkel en super personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid