facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gezondheidscentrum Overbos

"Gezondheidscentrum OverbosGezondheidscentrum Overbos is sinds 1983 gevestigd aan het Muiderbos in Hoofddorp en is dagelijks geopend van 8.00 tot 17.00 uur. De fysiotherapeuten werken op dinsdag en donderdag tot 21.00 uur.Overbos-gcIn gezondheidscentrum Overbos werken huisartsen, centrumassistentes, praktijkondersteuners en fysiotherapeuten nauw samen. De centrumassistentes zijn het eerste aanspreekpunt binnen het gezondheidscentrum.De zorgverleners hebben afspraken met elkaar gemaakt en overleggen regelmatig. Daardoor is het mogelijk snel en gericht naar elkaar te verwijzen.In gezondheidscentrum Overbos kunt u ook terecht voor podotherapie, diëtiek, maatschappelijk werk en een ouderenconsulent."
Adres: Muiderbos 212, Hoofddorp
Telefoonnummer: +31235631303
Stad: Hoofddorp
Route: Muiderbos 212



op zoek naar gerelateerd: Gezondheidscentrum Hoofddorp, Gezondheidscentrum hoofdweg Hoofddorp, Gc overbos herhaalrecept, Gezondheidscentrum Floriande herhaalrecept, Gezondheidscentrum Haarlemmermeer, Huisarts Hoofddorp overleden, Fysiotherapie Hoofddorp, Gezondheidscentrum Floriande
Recensies
Kon snel terecht. Werd geholpen door waarnemend huisarts L. van der Heijden. Aardig, neemt de tijd, vraagt goed door, doet goed onderzoek, maakt een actieplan en straalt heel veel vertrouwen uit. Een dikke 10 als cijfer. Ik hoop dat ze haar voor vast kunnen aantrekken. Dat zou een geweldige kwaliteitsimpuls geven aan de praktijk, die het wel nodig heeft als ik de andere reviews lees.
Review aangepast, ben klaar met deze praktijk.
Erg bizar hoe je je huisarts belt voor hulp met een bepaald probleem en in plaats van een afspraak te maken stellen ze je 50 vragen om vervolgens tegen jou te zeggen dat er geen afspraak gemaakt hoeft te worden! Je belt de huisarts voor hulp, niet om te vragen of je hulp nodig hebt. Hou je kinderen hier vooral vandaan.
Ze zijn heel slecht bereikbaar, vaak zijn ze ook gewoon dicht voornamelijk in de vakanties. De medewerkers zijn gelukkig wel aardig, maar jeetje wat een service zeg.
Deze artsen praktijk heeft een te kort aan personeel met lange wachttijden tot gevolg de mensen zijn vriendelijk daar gaat het niet om .Mijn eigen huisarts is er zelden of nooit kom meestal bij een vervanger terecht .Weinig aandacht moet allemaal snel te weinig tijd . Het is er met corona niet beter op geworden zelf in het ziekenhuis gelegen dit jaar heb echt lang moeten aandringen tot ik langs mocht komen bleek hoge infectie waarden te hebben en werd direct opgenomen in het ziekenhuis . Toen ik weer thuis was belde mijn huisarts met de mededeling dat zij geschrokken was m.b.t. tot mijn ziekenhuis opname .Bij het vaststellen van de hoge infectie waarden werd ik ook weer geholpen door een arts die ik niet kende maakt verder niet uit hoor voor mij is een dokter een dokter nogmaals de medewerkers zijn aardig en beleefd maar de dienstverlening staat daar al jaren onder zware druk .
De meest slechte Huisartsen praktijk die je maar kan hebben!! als je belt voor een afspraak moet je minimaal een week wachten voor dat je eindelijk een kan komen, en als je er dan eindelijk bent, dan moet je ook nog eens ruim een uur zitten wachten tot je eindelijk eens geholpen word! En als je belt voor de bloeduitslagen, zegt de assistente dood leuk dat je te veel drinkt!! en ik DRINK GEEN DRUPPEL!! Dus mensen zorg voor MEER en GEDIPLOMEERD personeel!!
Ik ben super tevreden over mijn eigen huisarts dr. Orie Ramdin. Assistent Lin ook top. Maar verder mag er wel wat aan de mentaliteit gebeuren en aan de bereikbaarheid En als je er wat van zegt krijg je een grote mond op de koop toe.
Wat een schandalig slechte praktijk! Je word niet serieus genomen, assistentes zijn onbeschoft en hangen gewoon op. In plaats van de juiste zorg te verlenen, wordt er alleen maar uitgesteld, waar de patient onder lijdt. Triest gewoon...
Inmiddels 16 jaar klant hier en even lang gelukkig met de dienstverlening. De mensen werken super hard, hebben oog voor kwaliteit en geven goede zorg en opvolging. Vooral zo blijven doorgaan!
Ben al 21 jaar bij dr Vreeken en ze is de beste huisarts die je maar kan bedenken. De huisartsenpraktijk is praktisch en duidelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid