facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gezondheidscentrum De Notekraker

Gezondheidscentrum De Notekraker
Adres: Wim Kanplein 1, 1311 LH Almere, Nederland
Telefoonnummer: 036 545 4441
Staat: Flevoland
District: Almere
Stad: Almere
Route: Wim Kanplein
Huisnummer: 1
Postcode: 1311 LH


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Durf bijna niet meer te bellen voor een afspraak . Je wordt behandeld alsof je je aanstelt . De huisartsen zijn prima maar sommige assistentes hebben een lesje in manieren nodig.
Asociale behandeling aan de telefoon en balie. En beetje gek dat ze 2 uur lang lunch pauze houden van 12:00-14:00.nnHuisartsen zijn gelukkig wel ontvankelijk en vriendelijk.
De beste huisartsenpraktijk! De huisartsen zoeken zelf contact met je op als je niet tijdig terugbelt. Mvr. Bruinsma is heel aardig, luistert goed, behandelt, regelt gelijk alles wat nodig is... Gelukkig bestaan zo goede huisartsen nog! Dankjewel!
Kom hier alleen voor medicijnen en dacht even makelijk het in de medicijnkluis te laten zetten, vanwegen werk dat ik zelf kan kijken welke tijd mij uitkomt nu ineens krijg ik mail je kan het op halen in de gezondheidscentrum. Terwijl ik een paardagen duidelijk heb aangegeven dat ik het in de medicijn kluis wil. Als die vol zit waardoor het niet mogeljjk is had er wel contact opgenomen mogen worden met mij of het beter uitkwam om het dan te laten bezorgen of op te halen.nHeel vervelend dit.
Heel fijn Gezondheidscentrum. Altijd vriendelijk en goed geholpen aan de receptie. Deskundige artsen die, indien nodig, erg snel reageren. Toppie!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid