facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gezondheidscentrum d'n Dippo

Gezondheidscentrum d'n Dippo

Info

Gezondheidscentrum d'n Dippo is een modern gezondheidscentrum in Schimmert (Nuth). Ons doel is om patiënten van de best mogelijke zorg te voorzien.

Geschiedenis

Bij Gezondheidscentrum d’n Dippo proberen we meer te zijn dan een verzamelgebouw voor diverse zorgverleners. Het doel is om onze patiënten van de best mogelijke zorg te kunnen voorzien en daar waar nodig en mogelijk gebruik te maken van de diverse zorgverleners die bij ons gevestigd zijn. De zorgverleners werkzaam bij ons stellen de patiënt centraal en zijn inhoudelijk gedreven.

Bij ons zijn gevestigd: Fysiotherapie & Fysiofitness Eurelings, Musculoskeletaal Arts R. Janssen, Logopediepraktijk Chantal Smeets, Podotherapie Niveau, Ergotherapiepraktijk Ergo4You, Oefentherapie Cesar Valkenburg e.o., Verloskundige Praktijk Meerssen e.o., Technische Orthopedie Vigo, Akse Coaching opvoedcoaching & - advies, Medisch Pedicure Joëlle, Psychologe Vera Austen en Gewichtsconsulente Claudie Beusen.



"Bij Gezondheidscentrum d’n Dippo proberen we meer te zijn dan een verzamelgebouw voor diverse zorgverleners. Het doel is om onze patiënten van de best mogelijke zorg te kunnen voorzien en daar waar nodig en mogelijk gebruik te maken van de diverse zorgverleners die bij ons gevestigd zijn. De zorgverleners werkzaam bij ons stellen de patiënt centraal en zijn inhoudelijk gedreven."
Adres:
Telefoonnummer: 0455778608
Stad: Schimmert


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Fitness Schimmert, Logopedie Schimmert, Fysio Schimmert, Fysiotherapie Eurelings, Pedicure Schimmert, Boerenbond Schimmert, Manueel arts, Orthomanueel arts Limburg
Recensies
Jarenlang last en pijn wordt hier verholpen. Ik kom hier sinds 14e dus al 8 jaar, nergens anders helpen ze me zo goed. Manuele therapie kan soms nogal persoonlijk zijn maar dr janssen is altijd heel professioneel
Ik kom hier voor Podotherapie Niveau maar ben er ook al voor fysiotherapie geweest. Beiden zijn top! Zeer kundig en erg vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid