facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gezonderwinkelen.nl

Gezonderwinkelen.nl

Info

Gezonderwinkelen.nl heeft groot assortiment vitaminen, cosmetica, super food, slankartikelen en nog veel meer tegen zeer goedkope prijzen!

Geschiedenis

Gezonderwinkelen.nl biedt een groot assortiment voedingssupplementen en cosmetica aan, dit aangevuld met andere artikelen uit de gezondheidsbranche. De klemtoon ligt op het natuurlijke aspect, echter ook andere artikelen waar vraag naar is worden aangeboden. Een kleine greep uit het assortiment zijn bijv. de merken dr.Vogel, Bloem, Golden Naturals, Weleda, Hauschka, It's Amazing, Trenker, Orthica, AOV, Garden of Life, Jacob Hooy, Natusor, Kneipp, Naturtint, Tints of Nature, Herbatint en nog veel meer. Het assortiment wordt tegen zeer scherpe prijzen aangeboden! Naast het assortiment met de goede prijzen is ook de klantenservice een speerpunt van Gezonderwinkelen.nl. Indien u vragen heeft kunt u altijd bellen of mailen voor een specifiek advies voor u persoonlijk.

Adres: Vlonder 37, 5427 DB Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: 0492 - 760253
Stad: Boekel
Route: Vlonder 37
Postcode: 5427 DB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: gezonderwinkelen.nl klachten, gezonderwinkelen.nl reviews, Gezonderwinkelen facebook, Gezonderwinkelen Kortingscode 2022, Gezonderwinkelen dr hauschka, Gezonderwinkelen retour, Kortingscode Gezonderwinkelen 2021
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sporthal de Burcht Boekel Sporthal de Burcht Boekel 564 meter Deze sporthal is fijn om vanuit de kantine aal beide kanten een sport te bekijken en ...
MEMO  Mensen & Mogelijkheden MEMO Mensen & Mogelijkheden 703 meter Visie 1. Een plek om te zijn wie je bent; 2. Een plek om je veilig te voelen; 3. Ee...
Recensies
Daar PostNl mijn bestelling niet afgeleverd heeft stelde, Gezonderwinkelen, mij voor deze opnieuw te versturen. Daar wij ons een weekje in Nederland planden zijn wij ter plaatse het pakje gaan ophalen. Zeer vriendelijke dame heeft ons ontvangen en een goed verlof gewenst in NL. Moest PostNL. toch nog leveren nemen we terug contact. Correcte afhandeling.
Onlangs hadden we een bestelling gedaan en helaas bleek de hals van een van de glazen flesjes gebroken en was in de verpakking gaan lekken. We stuurden een mail met foto’s als bewijs en het verzoek om kosteloos een nieuw flesje te sturen. Meteen kregen wij een mail terug en de volgende dag hadden wij het al in huis. Wat een geweldige klantenservice, daar zouden meer bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.
Een week geleden een bestelling gedaan en 60 euro betaald. Niets meer gehoord en ontvangen. Ook geen reactie op mijn mail ontvangen.
Doordat er een foutje was gemaakt met mijn bestelling heb ik telefonisch contact gehad. Zeer vriendelijke en meegaande werknemer gesproken en alles is perfect opgelost. Fijne website, scherpe prijzen en super goede service.
Goed apparaat. Kost een beetje uitzoeken. Helaas wel geen urinezuur meting terwijl dat wel genoemd wordt op de website. Staat ook op de doos en in de handleiding. Maar volgens een medewerker is het apparaat niet geschikt en moet ik een andere apparaat kopen. Vind het wel valse reclame.
Op dinsdag een product besteld zou er donderdag zijn, gebeld omdat ik geen traxk en trace had ontvangen. Zou op donderdag opgestuurd worden dan zou ik het de vrijdag ontvangen. Nu is het zaterdag en nog steeds geen track en trace..
Fijn bedrijf met goede producten en snelle service. TOP prima
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Ik bestel hier met name mijn nicotinekauwgom, welke hier verreweg het voordeligst is! Levering altijd netjes en op tijd. Altijd een klein cadeautje er bij. Leuk! Aanrader!!
Goede prijzen, sneller dan verwacht, keurig verpakt en met een klein cadeautje. Heel tevreden!
Top bedrijf! Leuke prijzen, goede levering en top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid