facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor gezondergroen.nl

gezondergroen.nl

Info

Direct van de plant uit kas. Verser lukt niet. Alle groenten zijn onbespoten en zonder kunstmeststoffen geteeld! Ook voor andere PURE producten!

Geschiedenis

Gezondergroen.nl uw (online) groente- en fruitwinkel waar u uw onbespoten versproducten, direct uit de kas, kunt bestellen en laten bezorgen in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Voorhout, Oegstgeest, Sassenheim en Voorhout. Naast de ONBESPOTEN producten wordt er nog meer (h)eerlijks aangeboden. Te denken valt oa. ANTIBIOTICAVRIJ GRASGEVOERD vlees en ONBEWERKTE boerenzuivelproducten. Natuurlijk afhalen in Rijnsburg op de kwekerij kan ook. Verser dan dit kunt u uw onbespoten groenten en fruit niet krijgen. Zoveel mogelijk lokaal geteeld.
Het idee van deze online groentewinkel is ontstaan na de start, in februari 2014, van Indoorvolkstuin in Rijnsburg. Bij deze “Indoor volkstuin” kunnen enthousiaste volkstuinders hun hobby uitoefenen. In eerste instantie is gezondergroen.nl gestart om de “overproduktie” van wat men teelt in deze volkstuinen een goede bestemming te geven. Tegenwoordig is de vraag groter dan het aanbod en wordt er speciaal voor gezondergroen.nl in de kas in Rijnsburg geteeld. Meer weten over een eigen indoor volkstuintje ? Kijk op www.indoorvolkstuin.com

Naast de op natuurlijke wijze* geteelde groenten en fruit vanuit de Indoorvolkstuin wordt het assortiment aangevuld met dagverse GECERTIFICEERDE produkten die ingekocht worden. Op deze manier kunnen we u een jaarrond volledig assortiment aanbieden.

De boerenkazen die u bij ons kunt vinden komen van Boerderij Nellesteijn uit Wassenaar. Deze op ambachtelijke wijze gemaakte boerenkaas is bereid van "rauwe" melk. Melk die geen behandeling heeft ondergaan. Op een boerdeij waar de koeien van april tot oktober in een groene, sappige weide heerlijk buiten lopen. Dit samen met de ambachtelijke bereiding maakt de smaak van boerenkaas zo rijk, krachtig en uniek.

Vana mei tot oktober is het ook mogelijk om bij gezondergroen ZELF AARDBEIEN te PLUKKEN. Heerlijke zoete ONBESPOTEN aardbeien, lokaal geteeld. Uniek in de Duin en Bollenstreek. Tijdens het plukken kunt u op het terras in de kas genieten van een heerlijk kop koffie, thee van vers geplukte munt of een vruchtensap.

* De groenten en het fruit worden op natuurlijke wijze geteeld. Dit wil zeggen, zonder gebruik van chemische gewasbescherming en kunstmeststoffen. De bestijding van insekten wordt gedaan door andere insekten. Hun natuurlijke vijanden. De bestuiving van de gewassen gebeurt door de medewerking van een hommelvolk.



"Uw adres voor ONBESPOTEN en PURE producten. Groenten, fruit, ANTIBIOTICAVRIJ vlees en vleeswaren, boerenzuivel, honing, jam, sappen, noten ......... De producten veelal zelf geteeld GÉÉN gebruik van chemie en zoveel mogelijk uit de directe omgeving. Kom langs, loop door de kas met de groenten, kippen of kijk op onze website.Vanaf medio mei tot en met oktober is het mogelijk om zelf ONBESPOTEN aardbeien te plukken. Leuk met de kleinkinderen. Op het terras in de kas is het mogelijk om een kop koffie, thee van ter plekke geplukte munt of een vruchtensap te gebruiken. Wellicht tot snel!"

"Uw adres voor ONBESPOTEN en PURE producten. Groenten, fruit, ANTIBIOTICAVRIJ vlees en vleeswaren, boerenzuivel, honing, jam, sappen, noten ......... De producten veelal zelf geteeld GÉÉN gebruik van chemie en zoveel mogelijk uit de directe omgeving. Kom langs, loop door de kas met de groenten, kippen of kijk op onze website.Vanaf medio mei tot en met oktober is het mogelijk om zelf ONBESPOTEN aardbeien te plukken. Leuk met de kleinkinderen. Op het terras in de kas is het mogelijk om een kop koffie, thee van ter plekke geplukte munt of een vruchtensap te gebruiken. Wellicht tot snel!"
Adres: Kanaalpad Noord west 1, 2231 NX Rijnsburg
Telefoonnummer: 0610268657
Stad: Rijnsburg
Route: Kanaalpad Noord west 1
Postcode: 2231 NX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Biologische groenten Katwijk, Is biologisch onbespoten, Onbespoten bleekselderij, Onbespoten druiven, Bio groente en fruit, Aardbeien plukken Rijnsburg, Fruitmand bezorgen Oegstgeest, Kanaalpad Rijnsburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fruit dus Fruit dus 888 meter Weer eens wat anders, een fruitmand voor m'n verjaardag! Superlekker, goed gesorteerd...
B&G Groenten en Fruit B&G Groenten en Fruit 1 km B&G Groenten en Fruit levert verse groenten en fruit bij u aan huis. Onze producten w...
Recensies
Groenten en fruit is hier super lekker. Fijn idee dat het meeste uit eigen kas is of anders ook gewoon biologisch. Top assortiment ook verder, heerlijke Schulp sappen,etc. Als je er bent mag je ook even in de kassen zelf kijken, heel leuk. En de kipjes buiten vind mijn dochter vooral heel leuk:- Bezorgen is ook top geregeld, wat een luxe!
Deze winkel in Rijnsburg is echt een harde aanrader voor mensen uit Rijnsburg , Oegstgeest etc. Om hun biologische groenten en bio kaas en boter en eieren te kopen. Allemaal direct van het land zonder bespoten te zijn. Gezond en lekker.
Eerlijke en leuke plek om streek producten te kopen met een gezonder oogmerk. Goede service en lekkere producten
Heerlijke verse biologische groenten, fruit en andere producten. Smaakvol en voedzaam! Ruime keuze. Zeer klantvriendelijk met goede service want zelfs levering aan huis. Aanrader!
Winkel voor onbespoten groenten en fruit en antibiotica vrij vlees van grasgevoerd vee. Ook is er melk, roomboter en kaas. Erg lekker en gezond!
Fyne winkel groot en heel over zichtelijk En netjes
Voor het eerst geweest vandaag. Groenten, fruit en wat zuivel gekocht en oh ja, appelstroop. We gaan het uitproberen, fijn dat het zo dicht in de buurt is Ben vriendelijk geholpen, top
Afgelopen weekend voor het eerst groente, fruit, vlees en kaas gehaald hier. Werkelijk heerlijke producten. Je proeft echt een verschil met bijv. Supermarkt. Super, dit gaan we vaker doen!
Leuke locatie bij volkstuinen in een kas. Heerlijke biologische groente en diverse andere producten o.a.vlees, honing en fruit
Een heel mooi initiatief om hier volkstuinen te beginnen. Biologisch telen en sociaal contact komen hier uitstekend samen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid