facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gezond4You

Gezond4You

Info

We bieden coachen, workshops en voorlichting op maat: als BGN gewichtsconsulent & kok door je te leren bewuste keuzes te maken in voeding/koken, beweging en algehele leefstijl. Gezond4You biedt 2 soorten bootcamp aan de gewone en de wandel-bootcamp.



"Wat de reden ook is; de BGN-gewichtsconsulent en sportintructeur van Gezond4You begeleidt je graag naar een fitter lichaam met een gezond gewicht.We begeleiden je door behulp van verschillende pijlers; voeding, beweging, ontspanning, variatie en mentale kracht. Al deze kennis over vitaliteit is bij Gezond4You gebundeld onder één dak.Bij Gezond4You vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kan blijven en dat verandering niet betekent dat je je hele leven compleet om moet gooien. Met kleine stappen en begeleiding op maat kom je er ook.DienstenVoeding: Voedingsadvies en leefstijladvies opmaat, zonder dieet.Sport: Bootcamp, Boot-Walk en CrossfitAllemaal onder gediplomeerde deskundigheid"
Adres: Elsmansdijk 19a, 7161 LJ Neede
Telefoonnummer: 0545 291930
Stad: Neede
Route: Elsmansdijk 19a
Postcode: 7161 LJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diëtistenpraktijk Joyce Westhoff Diëtistenpraktijk Joyce Westhoff 5 km Super goede ervaring met deze Diëtiste Zeker aan te raden!
Recensies
Lekker sporten in de buitenlucht. Weer of geen weer, er wordt altijd gesport bij Gezond4you. Een training is nooit hetzelfde en dat maakt het ook zo leuk, zelfs in de regen! Ook geeft Janet goede voedings- en leefstijladviezen, ze weet waar ze over praat en snapt de valkuilen. Dus, wil je graag fitter worden en afvallen, neem dan contact op met Janet van Gezond4you!
Sport al sinds de oprichting, met heel veel plezier, bij Gezond4You. Janet is goed geschoold en zeer enthousiast bij het geven van de lessen. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen. Ook in het geval van blessures bied Janet alternatieve oefeningen aan, zo kun je toch nog lekker blijven sporten. Bootcamp is een fijne training. Alle spieren komen aan bod, het is lekker in de buitenlucht en na de les heb je een lekker voldaan gevoel.
Gezond4You helpt mij met m'n gezonde leefstijl. Dit door de persoonlijke begeleiding met advies op maat. Zeker aan te bevelen voor sporten en verantwoordt afvallen onder begeleiding van lifestyle coach Janet, een oa gecertificeerd BGN-gewichtsconsulent en Fitnesstrainer.
Fijne begeleiding! Voedingsadvies op maat geen standaard diëten, goede mindsettraining. Zeer toegankelijk. Ook de bootcamptrainingen zijn super. Veel afwisseling en heerlijk in de buitenlucht. Ook op maat!
Doel gehaald! Zonder dieet, shakes of honger. Precies zoals ik t wilde. Levensstijl veranderd. En dat ga ik nu volhouden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid