facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gezond Wilnis

Gezond Wilnis

Info

Gezond Wilnis is een professioneel en allround gezondheidscentrum met korte en duidelijke lijnen.

Geschiedenis

Medisch en gezondheid

Adres: Wagenmaker 99, 3648KV Wilnis
Telefoonnummer: 0297281230
Stad: Wilnis
Route: Wagenmaker 99
Postcode: 3648KV



op zoek naar gerelateerd: Huisarts Wilnis inloggen, Pim Boden, Huisartsenpost De Ronde Venen, Dokter Groeneveld, Huisarts Baken, Huisarts Mijdrecht, Nienke Zaal, Apotheek Vinkeveen
Recensies
Heel handig alles onder één dak. Voor mij de huisarts, apotheek en tandarts, echt ideaal. En vooral huisarts Kortman en tandarts Roesdi zijn zeer bekwaam. En bij beiden zijn de assistenten zeer vriendelijk en behulpzaam. Het voordeel bij de apotheek is dat de medicijnen 24 uur per dag via de automaat opgehaald kunnen worden. Personeel is wisselend, aardig of zeer kortaf. Maar mijns inziens komt het omdat ze het heel druk hebben.
Een nieuw verzamelgebouw 2018 voor diverse paramedische disciplines, met een wat kille en van binnen sombere uitstraling. Aanwezig: huisarts, praktijkondersteuning, tandarts, fysiotherapie, manuele therapie, diëtist, podoloog, psycholoog, bloed prikken, apotheek, kortom heel veel onder één dak.
Het kan niet "beter" Wilnis heeft eindelijk een gezondheidscentrum...... Met, jawel een eigen apotheek eindelijk de arrogantie van de groot macht doorbroken. In de regel alles op voorraad zo als het hoort.
Prima alles onder 1 dak
Alles bij elkaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid