facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gezond Gewicht

Gezond Gewicht

Info

Lekker eten, afvallen en strak in je vel dankzij Gezond Gewicht!
Gewichtscoach Dorien Verdult van Gezond Gewicht helpt je gezond maar vooral ook lekker te kunnen blijven eten en dat de kilo's en centimeters er af gaan en vooral afblijven…….

Geschiedenis

Lekker eten, afvallen en strak in je vel dankzij Gezond Gewicht!
Gewichtsconsulent Dorien Verdult van Gezond Gewicht zorgt er voor dat we gezond maar
vooral ook lekker kunnen blijven eten en dat de kilo's er af gaan en vooral blijven…….
Vaak werkt een dieet wel maar vallen we snel terug in ons oude patroon en komen de kilo's er weer dubbel aan. “Het gaat om verandering van levensstijl. Ik zet ook niemand op dieet maar op het juiste spoor," vertelt Dorien.

Sinds Dorien twee jaar geleden begon als gewichtscoach heeft ze al veel mensen geholpen om af te vallen. “Wat er echter vaak aan schort is dat de stevigheid van het lichaam achterblijft als men kilo's verliest. Sinds kort heb ik daarvoor een apparaat van VIP in mijn praktijk dat afslankt en verstevigt. We hebben echt verbluffende resultaten!
Door spierstimulatie waarvoor de energie uit de omliggende vetcellen gehaald wordt, verliest men vanaf de eerste behandeling al centimeters, dat kan op buik, billen, armen, enz, enz.
Bel ons gerust voor een gratis kennismakingsbehandeling”, vertelt Dorien enthousiast.

Gezond Gewicht maakt deel uit van multidisciplinaire praktijk Wildebrand in Bergen op Zoom. Het team bestaat uit fysiotherapeuten, medische fitness en een psycholoog. “Dit is een gouden driehoek omdat we zo alle aspecten kunnen aanpakken.”
Gezond Gewicht
Tel,: 06 22201520
[email protected]
Wildebrand
Auvergnestraat 27
4611 LM Bergen op Zoom



"GEZOND GEWICHT staat voor eerlijk, deskundig advies en begeleiding, altijd met alle aandacht voor de klant.Samen op pad naar een gezond leefpatroon en strakker lichaam.Naast het coachen naar een GEZOND GEWICHT bieden wij ook behandelingen met de CRYO21.CRYO21Je kan nog zo gezond eten en voldoende bewegen op bepaalde plaatsen krijg je de vetrandjes niet weg.De CRYO21 biedt de oplossing.De CRYO21 werkt d.m.v koude therapie vetcelllen kunnen hier niet tegen, kristalliseren en verlaten langs de natuurlijke weg het lichaam.Een vetcel die weg is komt niet meer terug!"
Adres: Grondmolen 11, 4661TT Halsteren
Telefoonnummer: 06-22201520
Stad: Halsteren
Route: Grondmolen 11
Postcode: 4661TT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
O'vita | Health - Spa - Anti aging O'vita | Health - Spa - Anti aging 30 meter Mijn eerste keer behandeling bij O'vita - Adriënne Dekkers. Zeer professioneel en hee...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid