facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gewooon Design

Gewooon Design

Info

Gewooon Design is een ontwerpbureau voor vormgeving, binnenhuisarchitectuur & productdesign.
Gewooon Design voor een eigen identiteit.

Label

Gewooon Design.
Een ontwerp-bureau voor vormgeving, interieur architectuur en Productdesign

Producten

interieur producten zoals.
- horecabanken
- tafels van Iccoon.
- meubels op maat.
totaal ontwerp voor interieur en exterieur.



"Verlichtingswinkel met 350m2 showroom. We geven verlichting advies en kunnen een lichtplan ontwikkelen voor bestaande/nieuwe woningen en kantoren."
Adres: Vragenderweg 3a, 7131NS Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0641068506
ln.ngisednoooweg@ofni
Stad: Lichtenvoorde
Route: Vragenderweg 3a
Postcode: 7131NS



op zoek naar gerelateerd: gewoon wonen lichtenvoorde, gewoon wonen alphen aan den rijn, gewoon wonen brummen, gewoon stijl, gewoon makelaardij
Recensies
Goede winkel ruim assortiment,prima deskundig personeel
Prima geholpen, vakkundig en ontzettend vriendelijk advies! We mochten de lamp zelfs “op zicht” meenemen, waar kom je dat nog tegen? Kortom: erg blij met onze nieuwe aanwinst.
Mooie lampen. Nieuwste van het nieuwste. Via de telefoon goed geholpen. Wacht nu op 1 nalevering van een lamp voor het nachtkastje van mij. Mijn vrouw heeft hem al en is er blij mee.
Wat een mooie winkel met erg veel keus. Ze geven goed advies en denken met je mee.
Mooie winkel met zeer veel lampen in variatie prijs klasse. Voor iedereen toegankelijk. Vriendelijke personeel, geeft goed advies.
Mooie winkel, veel keus, goede service en vriendelijk personeel dat goed met je meedenkt en veel kennis heeft van alles wat ze verkopen. Wij raden deze winkel echt aan!
Al meerdere malen erg prettig en vriendelijke geholpen. Goede service en een zeer groot en uitgebreid aanbod voor het hele huis.
Prachtige zaak
Grote lampenwinkel waar ze je goed helpen. Erg mooie lamp gekocht die super leuk boven de eetkamertafel hangt. Die tevens dimbaar is.
Echt wel de grootste verlichtingspeciaalzaak in de omgeving. Enorme sortering in alle prijsklassen. Zeer vriendelijke en deskundige voorlichting.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid