facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gewoonboot

Gewoonboot

Info

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam? Makkelijk bereikbaar, betaalbaar en verrassend mooi gelegen? Huur een vergaderruimte op de geWoonboot, met fantastisch uitzicht over het IJ.

Geschiedenis

www.gewoonboot.nl -De geWoonboot is een unieke en zelfvoorzienende vergader- en trainingslocatie bij de creatieve hotspot NDSM-werf in Amsterdam Noord.
Overheden, bedrijven & particulieren die een inspirerende locatie zoeken, kunnen een ruimte aan boord reserveren voor bijv. een heidag, workshop, vergadering, training, debat, presentatie of brainstorm sessie.

De geWoonboot voorziet zelf in energiebehoefte en zuivert haar eigen afvalwater. De bedrijfsvoering aan boord is zoveel mogelijk gericht op duurzaamheid. Joan Kramer en Jan Huisman zijn de eigenaren van de boot die verankerd ligt aan de innovatieve en creatieve NDSM-werf in Amsterdam.



"Een inspirerende en duurzame vergaderlocatie Amsterdam Noord. De boot wekt haar eigen energie op en zorgt voor eigen waterzuivering. De luxe woonboot is van alle gemakken voorzien die nodig zijn tijdens een heidag, vergadering, offsite, brainstormsessie, strategiesessie. Met het team tijdens de meeting genieten van waanzinnig mooi uitzicht op het IJ van Amsterdam en de Skyline van de stad. Heerlijk biologisch eten en drinken en hartelijke gastvrouw die zorg voor catering en een warm welkom. Parkeren kan voor de deur a 1,40 per uur en op loopafstand van de locatie zijn heerlijke restaurants zoals Pllek, IJver Amsterdam, Noorderlicht Cafe en de IJkantine. Boek een ruimte op de boot, jullie zijn gegarandeerd de enige gasten aan boord ."
Adres: NDSM Plein 104 , Amsterdam 1033 WB, NL
Telefoonnummer: 020 320 0280
ln.toobnooweg@ofni
Stad: Amsterdam
Route: NDSM Plein 104
Postcode: 1033 WB


Openingstijden

Maandag: 08:00-19:00
Dinsdag: 08:00-19:00
Woensdag: 08:00-19:00
Donderdag: 08:00-19:00
Vrijdag: 08:00-19:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: gewoonboot kopen, duurzame vergaderlocatie amsterdam, gewoonboot parkeren, gratis vergaderruimte amsterdam, gewoonboot vacature, vergaderlocaties amsterdam noord, ndsm plein 104 amsterdam, vergaderlocaties noord holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Undercurrent Undercurrent 128 meter Aan de Papaverweg in Amsterdam, mega parkeermogelijkheden, lekkere feestlocatie voor ...
Het Lichtschip Het Lichtschip 603 meter Het was in 1 woord een geweldige trip. Fantastische locatie. Buiten de drukte van het...
Pont 13 Pont 13 986 meter Heerlijke, originele locatie op een boot, zowel binnen als op het mooie terras. Lekke...
Moxy Amsterdam Houthavens Moxy Amsterdam Houthavens 1 km Wat een ramp. Negen mensen rondom de incheck en niemand die Nederlands spreekt c.q. w...
Tunnel37 Tunnel37 2 km Heerlijke producten voor een super gezonde lunch.
Roode Bioscoop Roode Bioscoop 2 km Heel fijn klein theater met geweldige muziek programmering! Ongelofelijke namen en to...
Het Tolhuis Het Tolhuis 2 km Tolhuis is een mooie locatie, prachtig tegenover het CS. Makkelijk met het pontje te ...
De Posthoornkerk De Posthoornkerk 2 km Kerk die tot prachtig en functioneel ingericht cultureel centrum is omgetoverd
Het Ketelhuis Het Ketelhuis 2 km Waren er voor een kinder verjaardag, echter lijkt niemand het leuk te vinden dat er k...
Level Eleven Level Eleven 2 km Level Eleven
West-Indisch Huis West-Indisch Huis 2 km Waanzinnig mooie locatie, voor ons hoor event, boeklancering maar ook heerlijk gegete...
Westerliefde Westerliefde 2 km Absoluut een mooie locatie voor een feest, bruiloft of meeting. Openbaar vervoer, bus...
Transformatorhuis - Westergasterrein Transformatorhuis - Westergasterrein 2 km Mooie locatie voor ons pers event. Goede bediening en lekkere hapjes.
Gashouder Gashouder 2 km Mooie monumentale locatie... geweldige sfeer AWAKENINGS!
Renaissance Amsterdam Hotel Renaissance Amsterdam Hotel 2 km Nachtje hier geweest voor werk. Het hotel word nu verbouwd. Zelf qua lawaai niets van...
De Kromhout Hal De Kromhout Hal 2 km Wij waren hier naar de beurs design icons. Echt een perfecte locatie voor deze beurs
De Rode Hoed De Rode Hoed 3 km Via Fever een Hans Zimmer tribute bijgewoond in de Rode Hoed van het Strijkkwartet - ...
Recensies
Het was een prima locatie, ondanks het slechte weer de boot schommelde wel een beetje, dus je moet geen last hebben van zeeziekte :-. Alles was goed geregeld, alle ruimte voor onszelf, drankjes en een lekkere lunch. Top! Parkeren goedkoop en om de hoek en locatie goed bereikbaar.
Een fijne locatie waar het goed vertoeven is. Wij hebben met een klein team een HR dag georganiseerd, maar je kunt er ook met een wat groter gezelschap terecht. Prachtig uitzicht en de lunch, hapjes en drankjes waren heerlijk. Er geslaagd!
Fijne vergaderlokatie voor onze groep van 10 personen. Prettige ontvangst, catering goed verzorgd. Wifi soms wat onstabiel evenals het golven van de boot bij passeren grote schepen. Enkele aanwezigen hadden hier wel last van ondanks de aangeboden gember capsules. Al met al fijne dag gehad op de geWoonboot.
Onlangs een beleidsdag gehad op deze locatie en het was super! Makkelijk te vinden, genoeg parkeergelegenheid en een super fijne, zelfvoorzienende ! plek. Ontbijt en lunch was heerlijk en het contact verliep top. Echt een aanrader. Volgende beleidsdag zijn we hier weer te vinden!
Super locatie met een mooi duurzaam verhaal. Ontvangst en contact met Ellen en Lene prettig en professioneel. Alles uitstekend verzorgd, heerlijke drinks & snacks. Parkeren mogelijk vlak voor de locatie en vanaf CS goed te bereiken. Aanrader!
Een prettige studiedag beleefd alhoewel de gemberpillen grettig werden ingenomen. Dit helpt tegen 'zeeziekte' op het IJ;-. We werden zeer gastvrij ontvangen en de lunch was erg lekker. In Amsterdam voor de deur parkeren is ook top. Met mooi weer een nog mooier locatie. Hartelijk dank.
Hele mooie plek om te vergaderen. Fijne koffie, drankjes, hapjes en vriendelijke gastvrouw. Prachtig uitzicht over het water. Aanrader om even een nieuwe kijk te krijgen op vastgelopen zaken.
Mooie locatie en zeer goed verzorgde dag! Dank aan Joan voor deze fijne zelfvoorzienende plek. We komen graag nog een keer terug!
Zoek je geen gewone vergaderlocatie? Ga dan naar de geWOONboot. Buitengewoon gastvrij en een locatie met een verhaal. Het toilet spoel je door met regenwater van het sedumdak ander kleurtje, even wennen. Energie is opgewekt door de zon. Het uitzicht over het IJ is magnifiek. En de overheerlijke lunch is verzorgd door mensen die na een moeilijke tijd het beste van hun leven willen maken. Een meeting op de geWOONboot geeft meerwaarde. Gewoon doen.
Unieke locatie, heerlijk rustig gelegen. Lunch en snacks waren uitstekend verzorgd voor onze groep van 25. Zou zeker terug komen, de boot schommelt wel een beetje bij voorbijgaande boten dus wel iets om in gedachten te houden als je snel zeeziek wordt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid