facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor gewoon SJOERD.

gewoon SJOERD.

Info

Zie mij gewoon als een sparringpartner, je collega van de afdeling marketing die je van tijd tot tijd kan inschakelen. Maar die niet op de loonlijst staat!



"Gewoon niet wat jij wil, maar waar jouw onderneming behoefte aan heeft op het gebied van strategische marketing!Er zijn namelijk heel veel bedrijven die vinden dat je producten of diensten moet afnemen van ze, maar weinig bedrijven kijken en denken met je mee om te achterhalen waar de behoefte ligt.Ik wil naast de ondernemer gaan zitten en de juiste vragen stellen. Ik vind het heerlijk om me helemaal te verdiepen in de business van een ondernemer, zijn markt verkennen en zijn klanten leren kennen. Dat allemaal om de juiste strategische marketing oplossingen te bieden voor de uitdagingen die er liggen."
Adres: 5411, 5411 Zeeland (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0626785484
ln.dreojsnooweg@gaarvki
Stad: Zeeland
Route: 5411
Postcode: 5411


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid